emmawelinder

Alla inlägg under mars 2016

Av Emma Welinder - 13 mars 2016 19:28


Hallå hallå! Ännu en dag avklarad. Tre dagar till sen är det tentadax!

När jag har pluggat klart så har jag tittat på gamla filmer från när jag var liten. Så mycket roligt än att bara titta på foton.


Nu blir det Kardashians och sen Bachelor!
Hoppas ni haft en bra helg!

Av Emma Welinder - 12 mars 2016 23:31


Gokväll! Då var Melodifestivalfinalen över och inte jätteförvånande att Frans vann. En bra låt som jag tror att det kommer gå bra för i Eurovision!
Den låten som jag hejade på, Lisa Ajax, visste jag inte skulle vinna men jag tycker att den är så himla bra, speciellt refrängtexten! Blir så när man är inne i lite bröllopsmood ;-)

Because you got it, everything I ever wanted
You're the only thing that's solid, I was nothing till you made that clear
So when you're broken hearted, promise I will leave you holid
Think about the world we started, you know I'm gonna be right here
Every day, every day, every day

Av Emma Welinder - 12 mars 2016 09:58


Godmorgon lördag! Ja jag ligger fortfarande och drar mig i sängen. Har dock en del jag vill hinna med idag. Det ska pluggas, sen promenera ner till posten och hämta ut mina nycklar som jag tappade för två veckor sen som någon hittat (TACK till dig), duscha och Städa.
Ikväll ska vi hem till mina föräldrar för lite taco och mellomys. Chrille slutar kl 20 så han hinner precis till mello;-)

Hoppas att ni får en härlig lördag alla fina!

Av Emma Welinder - 11 mars 2016 23:23


Gokväll! Fredag idag men så känns det tyvärr inte. Kanske för att jag ska plugga i helgen och Chrille ska jobba... Sånt är livet, inte alltid rättvist :p
Idag så har jag faktiskt jobbat. I och med att jag pluggade i tisdagsnatt så hamnade jag en dag före i planeringen och Flextrus behövde hjälp så jag fick rycka in!

Ikväll så blev det middag, promenad, lets dance och kladdkaka. Som en fredagkväll ska vara.
På vår kvällspromenad så pratade vi pengar! Hur mycket pengar har vi, hur mycket vill vi spara ihop, hur ska vi spara osv. Kul! Det börjar ju närma sig så smått. Endast ett år kvar för min del i skolan!

Nu ska jag lägga mig och ladda inför en pluggdag imorgon. Hoppas ni haft en fin fredag!

Av Emma Welinder - 9 mars 2016 17:31


Hej! Nu under tentaperioden så kör jag sammanfattning av ett kapitel per dag. Men igår kväll så kunde jag verkligen inte sova. Hade legat i en timme och snurrat så då tänkte jag att istället för att ligga här och inte göra något så kan jag ju sätta mig och plugga! Så fick gjort ett kapitel till och la mig kl två, och somnade.

Idag tog jag ju då lite sovmorgon till kl 9.30 och var klar vid halv tre. Sen har jag diskat, städat, slappat och nu lagar jag kvällsmat. Chrille slutar kl halv sex så överraskar med lite middag när man kommer hem.


Blir nog en kvällspromenad efter middagen sen Mästerkockarna och en dokumentär om Ingvar Kamprad som kommer direkt efter på kanal 4!

Hoppas ni haft en bra onsdag!

Av Emma Welinder - 7 mars 2016 20:07


Hejsan! Tiden tickar på. Sjukt att känna att när tentan är skriven nästa torsdag så har redan mer än halva mars gått.
Idag gick jag upp kl åtta och var på skolan nio, men somnade inte förrän tolv igår så har varit riktigt trött idag så ska lägga mig innan nio ikväll. Har inte mått så bra idag heller. Ont i både huvud och hals. Får hoppas att det inte bryter ut någon megaförkyldning, lite dålig timing liksom.

Tycker det har varit roligt att följa Melodifestivalen detta året. Vi brukar bara titta på finalen i mello och Eurovision men nu har vi sett alla deltävlingar vilket gör att finalen kommer vara så mycket bättre. Lisa Ajax låt fastnade jag verkligen för. Älskar den. Tror dock inte den kommer vinna men jag hejar på den i alla fall:-)

Hoppas ni haft en bra måndag!


Bilder från vår labb i projektet där vi ska optimera ett batteri. Kuuuuul...

Av Emma Welinder - 6 mars 2016 22:23


Gokväll! Idag satt jag och Johanna på skolan till kl sex och räknade. Så lugnt och skönt en söndag:P Sen hem till en god söndagsmiddag!

Har fått en helt ny kärlek till slitna jeans. Känns helt rätt för mig nu när man känner sig lite sliten;P Har en liten beställning påväg hem!


Ha en skön söndagskväll!

Av Emma Welinder - 5 mars 2016 23:06


Gokväll! Idag blev det upp i ottan och börja tentaplugga. Hann precis klart till när vi skulle köra hem till chrilles bror och hans tjej på kvällen. Det blev pizza, bus och spel. Trevligt att känna att det är helg trots allt.
Imorgon bär det av till skolan men innan dess massa sömn!

Natti natti

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards