emmawelinder

Alla inlägg under juli 2014

Av Emma Welinder - 15 juli 2014 07:11


Godmorgon! Idag finns bara en tanke i mitt huvud, hur fruktansvärt trött jag är. Drömmer om hur min säng magiskt ska dyka upp här på jobbet så jag får slänga mig ner i den:P Men, chansen är nog inte så stor tyvärr!

Igår va desto trevligare. Var som sagt hemma hos Peter och Cissi. Killarna grillade supergoda grillspett medan jag o Cissi busade och myste med lille Oscar:-) Vilken go bebis han är!

Idag är sista förmiddagspasset, sen börjar jag inte förrän kl 14 ons och tors, och ledig fredag! Kämpa på Emma!

Ha en bra tisdag!

Av Emma Welinder - 14 juli 2014 06:18


Godmorgon!
Efter 2 h sömn så sitter jag nu på jobbet. Men vilken match det var igår! Tyskland tog hem guldet efter många om o men. Det var verkligen många mållösa chanser men med 6 min kvar att spela gör dom mål! Jag skrek så högt att jag skrämde Chrille:P

Det blev hemmagjort chokladmousse igår! Väldigt gott men mäktigt!

Ikväll ska vi hem till Peter o Cissi för lite grillning. Ska bli trevligt, hoppas dock jag hinner sova en timme innan vi ska dit:-)

Receptet till chokladmoussen:
4 dl grädde
250 g valfri choklad (brukar ta marabou)
2 ägg

Vispa grädden kraftigt.
Smält chokladen.
Vispa äggen hastigt och häll i chokladen under fortsatt omrörning.
Vänd i grädden.
Häll upp i glas och ställ i kylen minst 3 h.
Jag serverade med riven choklad och hallon:-)

Av Emma Welinder - 13 juli 2014 18:02


Hej ni!
Idag har varit en trött dag! Skulle ställa om från natt till dag och det sket sig:P somnade inte förrän kl tre inatt och kom inte ur sängen förrän kl tolv idag, och då är jag ändå jättetrött! Och ska upp halv fem o jobba imorgon, haha, skit också!
Menmen, vi åkte ut en sväng till nova idag, åt frukost på espresso house och handlade shorts till Chrille och jag hittade en tröja till hösten:-) Sen har vi även varit i en zoo-butik och tittat på fiskar. Chrille har fått för sig att vi ska köpa akvarium:P Jo, kan va fint om man hittar rätt och gillar det akvarium han hittade! Men vi får se!

Nu ligger jag i soffan och tittar på Hela Sverige bakar o Chrille står i köket och lagar söndagsmiddagen, lyx!:-) Blir efterrätt till fotbollen sen som jag har gjort, men gör ett inlägg om det sen!

Nu hejar vi på att Tyskland tar hem VM-guldet

Väldigt fin faktiskt

Trött och bortskämt tjej!

Av Emma Welinder - 12 juli 2014 16:52


Hej! Nu har man fått sova ut och är redo för dagen! Har planterat blommorna som vi köpte igår. Det gör verkligen stor skillnad på balkongen, roligare att sitta därute nu:-)


Till den andra rubriken, när jag satt och åt frukost och bläddrade igenom reklamen så såg jag ett reklamblad där dom skrev att dom öppnat ett nytt ställe där dom endast säljer halalkött. Tycker det är så sjuk dubbelmoral av Sverige att tillåta det. Nu är det ju så himla viktigt att djuren har det så bra som det går och att slakten är så smärtfri som möjligt, men tydligen så är religionens lagar helt plötsligt viktigare. Tycker det är djurplågeri och skäms över Sverige att man inte står upp för vad vi egentligen står för! Jag har inget emot att man är religiös och tror på en religion, vilken som helst, sålänge det inte går ut över andra (både människor och djur). Tycker inte religion ska få styra sådana saker! Men det smyger sig in mer och mer, för vi är ju rasister om vi inte tillåter det.


Nej nu blir det en promenad sen middag hos svärföräldrarna.

Trevlig helg till er!

Av Emma Welinder - 12 juli 2014 06:45


...godnatt till mig!

Nu ska jag äntligen få sova:-) Ser ut att bli fint väder idag, dock säger dmi annat så får se vad dagen bjuder på! Hoppar ni får en fin lördag!

Av Emma Welinder - 11 juli 2014 19:21


Hej! Idag sov jag till kl tre, skönt:-) Sen åkte vi ut till Hög och handlade nya blommor till balkongen då dom vi har nu är ganska vissna. Lite glad att dom är vissna för då får man handla nya;-)

Nu sitter vi i soffan med pizza i magen och godis inte långt borta! Mmm! Sista jobbnatten inatt på ett tag nu, sen är det helg!

Ha en skön fredagkväll!

Blommorna som fick följa med hem!

Av Emma Welinder - 10 juli 2014 22:52


Gokväll! Nu om dagarna händer det inte så mycket, jobbar natt så sover länge. Tvingade dock upp mig kl två idag för att säga hejdå till Chrille och hinna ner till gymmet innan det var dags att tvätta. Wiii, fast jag ska verkligen inte klaga, inte så ofta jag tvättar. Chrille är så snäll och tar det när jag har skola så vill verkligen göra det så mycket jag kan nu på sommaren, även om han försökte övertala mig att jag skulle vila mig idag istället o han kunde ta den imorgon! Han gör verkligen allt för att jag ska ha det så bra som det går! Kärlek<3

Nu sitter jag på jobbet och undrar hur jag ska överleva (hålla mig vaken) denna natten. Så trött, men det får gå. 1h gjord, 7 kvar!

Men imorgon ska vi göra något jag älskar vilket är...

Av Emma Welinder - 9 juli 2014 15:56


Hej i solen! Idag var både jag och Chrille lediga på dagen och solen skiner så det blev ju självklart en tur till stranden! Vi åkte faktiskt till Barsebäck eftersom det blåste så sjukt mycket så tänkte att det är nog inte så kul att ligga på en sandstrand. Det var riktigt skönt att kunna åka till stranden, äntligen! Det ända som man kunde varit utan var alla jobbiga ungar som inte fattar att där finns annat folk på stranden. Dom va bokstavligen uppe på våra handdukar och väska och sprang. Då blir jag lite tokig! Va f.. liksom!
Utöver det så har det varit en härlig dag:P

Inatt blir det jobb, 22-06. Inte superkul men det gör ju att man är ledig nu på dagen så det är ju gött!

Oh ja antar att ingen har missat hur det gick i den första semifinalen igår! Omg. Vad hände där liksom, slutade jobbet kl 22 när matchen började och sätter på TVn när jag kommer hem och ser att det står 5-0. Att man missade det! Slutade sen 7-1 till tyskarna. Tycker faktiskt synd om Brasilien!

Ha en skön onsdag:-)

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Juli 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards