emmawelinder

Alla inlägg under juli 2014

Av Emma Welinder - 22 juli 2014 17:21


Hej! Idag blev det bad i Saxtorps dammar igen. Har blivit vårt nya favoritställe! Carro, Andreas och Liam hängde med. Liam gillade att bada så det var kul!
Nu blir det en lugn kväll hemma. Man blir trött av att vara i solen hela dagen!
Ha en skön kväll!

Av Emma Welinder - 21 juli 2014 19:42


Hej!
Började dagen med en löptur idag för att vakna till lite. Kan ju inte sova så länge om jag ska lyckas ställa om dygnet igen! Sen blev det veckohandling och bullbak. Tänkte baka i helgen men det fanns inte riktigt tid för det, prioriterar ju stranden när det är så här fint väder ;-)
Nu blev maten precis klar! Ha en bra kväll :-)

Av Emma Welinder - 20 juli 2014 15:20


Hej! Åh detta härliga väder! Idag blev det sol o bad igen, men vi åkte ut till Saxtorps dammar denna gången. Hade blivit tipsade om att där skulle vara fin, och det va det! Perfekt att man får ha med hund där också. Så jag, Chrille, mamma, Victor o Mille åkte dit. Riktigt härligt va det! Mille är tyvärr inte jätteförtjust i att bada, men vi gick ut med honom så fick han simma in ;-) Pussglad var han i alla fall när vi låg på handdukarna och solade!

Nu blir det en lugn eftermiddag/kväll i soffan innan jag ska jobba natt kl 22. Segt, men det är skiftbyte nästa vecka så jag blir ledig mån-tis då jag egentligen också skulle jobbat natt så det känns helt ok att gå iväg ikväll.

Hoppas ni har en skön söndag!

Av Emma Welinder - 19 juli 2014 16:25


Halloj! Efter en mysig morgon tillsammans och äntligen ha helg så åkte vi till Lomma för lite sol och bad! Lite otur i början med moln men sen sprack det upp :-)
Nu ska vi strax iväg och fira min morbror som fyller år!
Får se om det blir stranden imorgon också kanske ;-)
Ha en trevlig lördag!

Av Emma Welinder - 18 juli 2014 22:17


Hej
Vilken härlig dag det har varit! Började med att jag och Chrille köpte nya blommor till köksfönsterna. Hittade en fin orkidée och små rosor :-) Sen åkte jag och mamma in till Malmö för en mor o dotter dag! Det blev massa shopping sen middag på en mysig italiensk restaurang.
Nu blir det en film i soffan!

Av Emma Welinder - 18 juli 2014 12:11


Godmorgon! Vilken härlig fredag! Fint väder och ledig, som det ska vara när det är sommar:-) Igår kväll när jag kom hem från jobbet så stod där världens finaste rosa bukett på bordet och väntade! Så sjukt glad jag blev! Världens bästa fästman jag harIdag ska vi en sväng till Lomma och handla orkidéer, den i fönstret har vissnat nu så hoppas på att dom har några fina ;-) Sen blir det shopping och middag med mamma i Malmö! Ska bli kul!

Ha en bra fredag!

Av Emma Welinder - 17 juli 2014 16:09


Hej på er! Idag blev det en lugn förmiddag. Eftersom man inte har så mycket kväll när man jobbar 14-22 så satte jag mig i soffan och kollade på film efter frukosten. Kände för det trots att var fint väder. Hann sola en halvtimme också!
Här på jobbet är det lugnt, tänkte träna en timme sen när jag har slutat. Har ju tillgång till gym här så det är perfekt att kombinera när man känner för det!
Imorgon är jag ledig så ska bli så skönt med en dagens tjuvstart på helgen!
Hoppas ni njuter av solen idag!

Av Emma Welinder - 16 juli 2014 17:32


Godeftermiddag:-)
Åh, 11,5 h sömn blev det inatt. Så skönt! Var kanske tur att jag var tvungen att ställa kl på 10 idag. Ringde Capio Cityklinik igår för att boka tid till cellprovtagning. Är livrädd för allt som har med sådant att göra. Ringer första samtalet och kom som tur var inte fram för 5 sekunder senare började jag gråta hysteriskt. Börjar ju bra. Chrille tröstar mig och när jag samlat mig igen ringer jag en gång till, då får jag numret till barnmorskan som jag skulle ringa idag mellan kl 10-11. Ringer 88 (!) gånger och varje gång tutar det upptaget. Får ringa deras vårdcentral igen och nu fick jag en tid! Jäkla projekt.

Nu var det bara en timme tills jag skulle cykla till jobbet så passade på att städa lägenheten och surfa inne på Hela Sverige bakats recept! Hittar två som jag är sugen på att prova ;-) Får se när det blir för det är ju inte dom små kakorna, inte den ena i alla fall!

Hoppas ni får en bra dag!

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards