emmawelinder

Alla inlägg under september 2015

Av Emma Welinder - 11 september 2015 14:11


Hej! Fredag idag och jag är ledig. Härligt! Vaknade halv nio och kände mig utvilad så gick upp och fick ett ryck så jag storstädade hela lägenheten. Älskar att göra det inför helgen. När Chrille vaknade åkte vi till Citygross och Buketten.
Fick reda på att jag klarade min ena omtenta jag skrev i augusti! Wiiiii:D Så skönt. Väntar fortfarande på resultatet från den andra men nu har man i alla fall klarat en!
Chrille ska snart iväg och jobba och jag ska ta mig ner till gymmet och köra styrka. Sen blir det en lugn kväll framför en film och lite choklad och chips. Fedagsgott!
Ha en bra fredag!

Höstiga rosor :-)

Av Emma Welinder - 9 september 2015 17:45


Hej! Ännu en dag men sol och blå himmel. Var bara i skolan 8-10.30 vilket var skönt, har haft en del att läsa idag. Kunde sitta ute på balkongen och läsa vilket var otroligt skönt!
Nu har jag slappat i soffan och ska snart ta bussen och Städa. Sen hämtar Chrille upp mig när han slutat:-)
Ha en skön kväll!

Av Emma Welinder - 8 september 2015 21:35


Hejsan! Ja idag har vi haft föreläsningar 8-15. Segt som satan, mycket info att ta in. Sen var det hem och äta o byta om och cykla iväg till SpinningHIT. Jobbigt värre men så bra träning!
Nu är jag helt slut. Ligger nerbäddad i soffan och tittar på Sverige - Österrike. Sverige måste i princip vinna för att kvala in till EM men det ser inte så bra ut, 0-2 efter första halvlek...

Hoppas ni haft en bra tisdag och får en bra onsdag!

Materialkemi

Kemitekniska processer, dubbelföreläsning...

Nyduschad efter spinningen

Fotboll

Av Emma Welinder - 7 september 2015 16:16


Hej! Ny vecka och andra skolveckan nu. Har haft en riktigt bra helg. Igår var en härlig dag. Promenad i solen, shopping på Nova och släktkalas med supergod mat (var duktig och hoppade efterrätten dock).
På Nova handlade vi present till chrilles syster som har kalas nästa helg och jag inhandlade julklappen till mig från mina föräldrar. Sist jag skulle få tag på en Odd Molly tröja vid jul var allt (!) slut. Fick beställa från England så denna gången är jag ute i god tid.

(Chrilles kaka, som jag nallade lite på)

Nu är skola och träning gjord för denna dagen så blir lite slapp i soffan och läsning i materialboken.

Lite nytt lack på naglarna också:-)

Ha en bra måndag!

Av Emma Welinder - 6 september 2015 11:46


Hej på er! Vilken härlig morgon det har varit. Solsken och lite sådär höstkyligt som det ska vara. Började min dag med en timmes promenad innan frukost. Vi skulle egentligen ut till Skrylle och springa men hade ont i min hals igår så vågade inte. Tänkte egentligen inte gå idag heller men kände ingenting när jag vaknade i morse så började gå i lite lugnare tempo för att känna av.
Nu ska vi snart köra en sväng till Nova. Ska köpa lite presenter och jag vill kolla på en Odd molly tröja som jag tänkte önska mig till julklapp. Är ju gott om tid till dess men sist jag önskade mig en sådan tröja till jul så var dom slut överallt! Fick beställa från England, så nu ska jag vara ute i god tid!
Ikväll ska vi till min morbrors för att fira hans fru som fyller år.

Hoppas ni får en härlig söndag!

Av Emma Welinder - 4 september 2015 23:41


Godnatt! Sent inlägg idag. Klockan är halv tolv och jag ska hoppa i säng om någon minut.
Fredagen har varit bra, men gått sjukt fort. Har gymmat, Städat, handlat mat, pluggat, spelat skip bo, gjort hemmagjord pizza, tagit en promenad, bakat kladdkaka och tittat på Johan Falk :D
En effektiv dag med andra ord!
Nu ska jag gå och lägga mig, blir att ställa klockan imorgon. Natti natti!

Av Emma Welinder - 3 september 2015 17:40


Hallå! Idag kl 12 var min sista föreläsning för denna veckan slut. Helg redan tolv en torsdag, magiskt underbart. Härligt med mjukstart! Har dock lite att läsa men det är inte så mycket så kan i princip vara ledig hela helgen.
Imorgon har vi inget särskilt planerat. Lite småsaker som träning, plugg, handla mat osv. Blir klassiskt fredagsmys. På lördag ska Chrille och hans bror hjälpa deras föräldrar att klippa häcken så jag och Carro hänger med barnen och svärföräldrarna. På söndag blir det kalas på kvällen så känns som en lagom uppbokad helg! Roligt att ha lite inplanerat och träffa folk men också skönt att ta det lugnt här hemma och umgås med min fina fästman.

Chrille slutar kl 20 så jag står för maten ikväll. Blir två middagar. Panerad fisk med pommes till Chrille (den jäkeln), och kycklingfilé med morötter till mig.

Ha en skön kväll!

Härlig morgon och fin utsikt från arkitekthuset.

Dagens läsning

Av Emma Welinder - 2 september 2015 20:50


Hej! Idag har jag varit ledig från skolan. Har aldrig hänt innan att vi inte har några föreläsningar eller lektioner mitt i veckan.
Sov tills jag vaknade imorse (08.45), har läst lite i kursböckerna, slappat, varit hos frisören och klippt luggen, handlat lite mat, Städat och nu sitter vi i soffan och tittar på den tredje Harry Potter filmen. Hade ettan och tvåan på VHS, med svensk tal. Så hoppade direkt till trean.
Onsdag idag och vägning! Nu står vågen på exakt -5,0 kg från när jag började för exakt tre månader sen! Är supernöjd men siktar på fyra kilo till.
Tänkte köra plank-utmaningen och se om jag klarar av den.

Hoppas ni haft en bra dag!

Någon annan som också kör den?

Föreläsningen igår. Skönt med en dags uppehåll.

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards