emmawelinder

Alla inlägg under februari 2016

Av Emma Welinder - 18 februari 2016 13:41


Hej! Ja då var det helg för min del. Känns inte som det och jag har inga helgkänslor. Alls. Kanske för att jag behöver plugga.
Idag är jag trött. Längesen jag var såhär trött. Känner mig inte 100% kry heller så idag blir det inte mycket gjort.
Det är mycket praktiskt som ska fixas med kurser nu också. Eftersom jag gör en liten specialare för att ta examen tidigare så kan jag inte bara anmäla mig till kurser och dyka upp när de börjar, utan jag ska läsa projekt och då ska man själv springa runt i professorkorridorerna och hitta en handledare. Till kursen i sommar har jag hittat en men inte till kursen nu i vår. Har frågat tre stycken men ingen kunde... Så det är mkt nu som snurrar i skallen.

Dom fina liljorna har börjat slå ut nu också!

Och den efterlängtade våren syntes inte till imorse:P

Av Emma Welinder - 17 februari 2016 19:28


Hej! Ja Gud vad tiden rullar på fort. Man hinner knappt blinka sen är det helg igen. Inte för att jag skulle klaga över det! Är ledig fredag så imorgon kl 12 tar jag helg:-) Ska dock plugga lite men men.
I måndags blev det skola + träning, i tisdags träning + jobb och idag träning + skola. Imorgon blir det nog en vilodag från träningen.
Mycket mer roligt har jag inte att berätta för tillfället. Hoppas ni haft en bra vecka!

Morgonpromenad i morse

Av Emma Welinder - 14 februari 2016 18:05


Hejsan! Glad alla hjärtans dag! Både jag och Chrille har varit helt lediga idag. Vi åt en god frukost, gick en promenad och slappade i soffan till Mästerkockarna. Nu lagar Chrille middag och sen ska jag laga efterrätt;-)
Jag blev väldigt inspirerad när vi gick på stan igår så köpte med mig lite hjärtballonger hem och pimpade lägenheten.
Till frukost gjorde jag kalljästa bullar. Väldigt smidigt då man bakar ihop degen kvällen innan och ställer den i kylen över natten. Sen på morgonen sätter man på ugnen och in med bullarna. Perfekt!
Vår dag i bilder,

Hjärtformat ägg

Lunch

Till middag blir det baconinlindad kyckling med potatisgratäng och pepparsås, och till efterrätt blir det semmelkladdkaka. Favorit i repris;-)

Av Emma Welinder - 13 februari 2016 15:31


Hejsan! Igår efter skolan åkte jag och Elin upp till Sofia i Halmstad för lite tjejhelg. Alltid kul att kunna ses och umgås alla tre!
Har nästan precis kommit hem och är så glad att det bara är lördag för har så mycket småsaker att göra, så har man imorgon att vara ledig!
Hoppas ni har en bra helg!

I Halmstad var det soligt o fint

Och i Skåne var det mulet och snö

Av Emma Welinder - 11 februari 2016 11:24


Hej på er!

Kikar in för jag måste dela med mig av något så otroligt gott som semmelkladdkakan jag bakade i tisdags. Smakar verkligen som semla fast i kladdkaksform, kan det bli bättre?!

/Recept från Jennys matblogg

Av Emma Welinder - 11 februari 2016 00:35


Har varit i skolan + jobbat i 13 timmar, men såhär glad är jag just nu!
Ikväll när jag kom hem från jobb kl 23 bokade jag och Chrille flyg till Stockholm. Jag har nämligen hittat min drömvigselring, eller rättare sagt en guldsmed som kan göra den inom min budget! Oj vad jag har letat kan jag säga och gav nästan upp hoppet, tänkte att det var för bra för att vara sant men skam den som ger sig!
Har bara läst bra recensioner om företaget och pratade med ägaren på bröllopsmässan förra året och fick ett superbra intryck. Inte nog med det så har han just den diamant jag vill ha till utförsäljning så jag fick en kanondeal, så kunde inte vara lyckligare just nu.


Nu kan jag sussa sött!

Av Emma Welinder - 9 februari 2016 08:51


Godmorgon! Ja igår hade jag en fruktansvärt effektiv dag, och det kändes skönt! Alla småsaker som man oftast skjuter framför sig tog jag tag i. Jobbade med projektet, mailade fem olika personer allt från att hitta en handledare på skolan till bröllopsfotograf, jag rensade garderoben och slängde ut hälften av kläderna som inte passade längre och la in de nya, och lite till. Så det var en stor lättnad.
Idag så ska jag bara jobba. Skulle egentligen plugga också med gjorde klart allt igår.
Hoppas ni får en fin dag!

Av Emma Welinder - 7 februari 2016 17:51


Hejsan! Idag spenderade vi förmiddagen på Nova. Jag skulle kika på en ring som jag hittat på bröllopsmässan, sen tog vi varvet. Jag tänker unna mig nya kläder nu. Har ett stort klädintresse men nu de senaste två åren har det inte varit så roligt (+10 kg som man inte är van vid, då tycker man att inga kläder sitter fint), men nu när jag är tillbaka på min normala vikt igen så vill jag ha lite nya fina kläder och inte rota fram de som är fem år gamla, för det mesta i garderoben passar ju inte nu. Så det kändes lyxigt att strosa runt i affärerna och köpa de tröjor man hittade som var fina. Blev fyra nya som jag får visa en dag!
Vi unnade oss även en espresso house-frukost.


Nu sitter vi på kalas hos min mormor som fyller år idag. Massa (!) goda kakor och snart blir det smörgåstårta:-)


Igår var vi ju hos Madde & Andreas och kollade på mello och åt god mat. Vi var inte hemma förrän halv två!


Imorgon är det måndag igen och det är en jobbig vecka jag har framför mig med mycket skola samt jobb. Men på fredag så bär det av till Halmstad för tjejhelg så det ska bli roligt!

Hoppas ni haft en bra helg!

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards