emmawelinder

Alla inlägg under september 2014

Av Emma Welinder - 21 september 2014 16:41


Godeftermiddag!
Idag gick vi inte upp ur sängen förrän halv tolv! Skönt, men mellan kl 8-10 så sov jag inte för dom som bor ovanför oss förde ett jäkla liv, lät som dom släppte bowlingklot i golvet. Gah!

Igår så va min familj här! Vi hade gett som present till mina föräldrar att bjuda på middag och sedan som en överraskning under kvällen så åkte vi och bowlade! Det va längesen.

Vi bjöd på svampsoppa och nybakade bullar :-)

Big Bowl

Sen blev det tårta och kaffe

Och Mille fick en gris till efterrätt!

Av Emma Welinder - 20 september 2014 12:20


Godmorgon!
Igår blev det taco-kväll hemma hos oss:-) Alltid lika trevligt!
Nu på morgonen har vi röjt undan allt så det känns skönt och även dukat upp inför ikväll då min familj kommer!

Nu ska jag iväg och köra ett styrkepass på Gerda. Sen blir det lite mer förberedelser inför ikväll!

Ha en bra lördag!

Av Emma Welinder - 19 september 2014 14:18


Hej!
Idag är vi båda lediga så helgen börjar tidigt denna veckan. Skönt! Vi har sovit ut, ätit scones till frukost, varit nere o handlat mat och städat! Ikväll kommer Peter o Cissi så det ska bli kul!
Nu bli det lite slapp i soffan sen en dusch.
Ha en fin fredag!

Av Emma Welinder - 17 september 2014 17:18


Hej på er! Igår var det full rulle så fanns ingen tid att blogga. Nu har jag precis kommit hem från skolan! Skönt! Slutade 12 men vi har skrivit labrapport till kl fem. Ny lab varje vecka ju så när den ena är inlämnad är det bara att börja på nästa.

Ikväll blir det slapp i soffan heeela kvällen. Chrille jobbar natt så ikväll tänkte jag först kolla på The bachelor (har dom två sista avsnitten inspelade sen i mån och tis!!) och sedan Orange is the new black! Ev. kommer en popcornspåse slinka ner i magen ;-)

Längtar otroligt mycket till helgen! Ha en fin onsdag!

Av Emma Welinder - 15 september 2014 20:53


Gokväll på er!
Har varit lite trött idag, satt ju uppe och kollade lite på valvakan igår. Det blev som jag misstänkte! Men så är det i en demokrati, det får man respektera och vara glad för att vi har en! Tror dock att det kommer bli en svår period för Löfven nu framöver, ska bli intressant att se hur han löser allt! Är lite ledsen också över att Reinfeld ska avgå, hade hoppats han skulle sitta kvar till nästa val.

Idag var jag hemma från skolan halv fem, har ätit och fixat med lite grejer som alltihop har klyddat och nu sitter jag här halv nio på kvällen och får (såklart!!!!) inte igång ett program på datorn som jag behöver komma åt för att göra ett test som måste ha klarats innan fredag! Så frustrerande! Känslan av att resa sig upp och skita i allt är inte långt borta sådana här stunder (=alltid). Dom kommande veckorna i skolan kommer vara brutala.

Va så glada över att ni inte pluggar och ha en fin måndagskväll! ;-)

Av Emma Welinder - 14 september 2014 18:54


Hej på er! Ställde klockan på 9.30 imorse och trots att jag va jättetrött så gick jag upp för jag tänkte att jag skulle hinna plugga på förmiddagen och sen vara trött ikväll så jag somnar tidigt. Men det blev inte att jag pluggade, det va för mycket att läsa för att det skulle ge något och hade tagit många timmar. Sen kom jag på att det är ju valvaka ikväll så jag kommer inte lägga mig tidigt idag ju! Åhh, skulle sovit ut!

Nu under eftermiddagen så har mamma och pappa haft kalas så hela släkten var samlad! Chrille va tyvärr dock tvungen att jobba idag igen. Men det va trevligt att träffa alla. Hade dock lite ont i huvudet när jag kom men mot slutet så gjorde det så fruktansvärt ont! Kändes som att något hade tagit en skruvmejsel och pressat in i pannan på mig. Har nog aldrig känt en sådan intensiv smärta i huvudet. Men är hemma nu och smärtan har lagt sig ganska mycket som tur är. Så ska vila i soffan nu till lite tv-tittande. Sen ska det preliminära valresultatet komma 22.30 sa dom nyss så får hålla koll under kvällen!

Ha en fin söndagskväll alla!

Av Emma Welinder - 13 september 2014 23:56


Gokväll!
Denna lördagen var verkligen behövlig! Vaknade kl 10 och gick ut och satte mig i soffan, åt frukost och smaskade i min gårdagens choklad och chips medan jag tittade på tre avsnitt av The bachelor och ett avsnitt av the Kardashians till klockan va halv tre:-) Så skönt att bara sitta i soffan och slappa! Men sen mådde man ju lite sådär så va tvungen att gå ut och ta en promenad trots att det börjat regna. Va sugen på att göra små chokladpajer till efterrätt till oss när Chrille kom hem från jobbet på kvällen men hade inga små pajformer så tänkte att jag kunde ju lika bra ta en promenad ner till stan och köpa två:-)
När jag kom hem sen så städade jag lägenheten och fixade lite här hemma!
Ikväll har vi haft en välbehövd myskväll, tittat på Catch me if you can, ätit god chokladpaj och bara slappat!

Imorgon är det ju sista dagen att rösta och på kvällen/natten får vi reda på hur Sverige kommer styras de kommande 4 åren. Lite läskigt men samtidigt spännande. Jag hoppas innerligt att alliansen får fortsätta ha majoritet. Det står jag för. Tror på ett samhälle där man prioriterar jobb och låga skatter framför bidrag och höjda skatter. Ju fler som jobbar desto mer skatt får staten in och då behöver inte dom som jobbar straffas för att betala räkningarna för dom som inte jobbar.
Dessutom ansvarar alliansen för Sveriges ekonomi på ett tryggt sätt. Sverige var ett av de länder som klarade sig bäst ur krisen och det känns riktigt bra!
För det tredje så har jag inget förtroende för Stefan Löfven över huvudtaget. Han har gjort bort sig i debatterna mer än en gång och har inget förtroende över att han kan styra Sverige till något bättre. Tror han ger en massa löften som han inte kan hålla/finansiera och det han kan finansiera kommer han göra genom att höja skatterna. Såg ett citat som jag tyckte va klockrent. "Det är lätt att ge löften, när någon annan betalar"

Men men, nog om det:-) Nu blir det sängen. Imorgon är det släktkalas som väntar! Redan söndag:-(

Nam nam

Lite nya blommor fick följa med hem från stan också;-)

"Mini"chokladpaj

<3

Av Emma Welinder - 12 september 2014 21:40


Gokväll!
Dagen idag började med en trevlig fika med Elin på espresso house nere i stan!


Sen körde jag hem och hämtade Chrille så åkte vi och röstade! Lika bra att få det gjort, är nog långa köer på söndag. Ska verkligen bli spännande att se resultatet!


På kvällen åkte vi till Kävlinge för att äta middag med min familj eftersom min kära mamma fyller år idag! På söndag blir det kalas!

Gammal bild:-)

Nu ligger vi mätta och trötta i soffan och tittar på Beck. Näst sista avsnittet nu! Trevlig helg!

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards