emmawelinder

Alla inlägg under november 2015

Av Emma Welinder - 20 november 2015 14:36


Hej! Fredag idag men den började inte så bra. Vi har fyra föreläsare i den ena kursen som inte kan kommunicera med varandra så nu har hela planeringen blivit pannkaka om jag uttrycker mig milt. Nog om det. Skrev vad jag tyckte om deras upplägg i ett mail till han som är kursansvarig så behöver inte dra det här. Är ju trots allt fredag;-)

Blir alltså inget mer plugg denna veckan då vi inte vet vad det är som gäller längre så tänkte ge mig ut och springa milen. Hann inte det igår ju så tar igen det idag!
Sen blir det att vila i soffan framför en serie och sen laga taco lagom till när Chrille kommer hem från jobb. Har ni hört btw att det ska snöa (i Lund i alla fall) imorgon, och inte lite heller!

Och vi som ska köra upp till Halmstad imorgon. Får se hur det blir med det. Känns ju inte som ett alternativ heller att ta tåget för det kommer ju vara kaos med förseningar!

Nu ska jag bege mig ut och ni får ha en härlig fredag!

Av Emma Welinder - 19 november 2015 16:51


Ja vad säger man, tiden bara springer iväg och jag hinner inte med allt jag ska få gjort om dagarna, plugg, träning, vara lite social och få sova mina timmar. Idag blev det träningen som fick skippas. Skulle springa milen men hinner inte. Igår hann jag inte klart med plugget. Så frustrerande för det är inte det att jag är lat och inte pallar utan jag HINNER inte på dygnets 24 timmar.
Imorgon ska jag gå upp tidigare och dessutom skippa morgonföreläsningen för att hinna träna. Känns inte roligt att varje dag behöva väga vad som är viktigast att få gjort/gå på, men så blir det väl ibland.
Nu sitter jag i soffan och tittar på det senaste Kardashians och snart ska vi iväg och äta middag hos mina föräldrar.
Hoppas ni haft en bra torsdag!

Av Emma Welinder - 17 november 2015 10:36


Hejsan! Usch vilket väder vi har. Igår vid fem när jag cyklade hem från skolan öppnade himlen sig och det öste (!) ner. Har nog aldrig cyklat i så mycket regn. Det som inte fick plats på elementen var inte torrt till imorse.

Imorse regnade det också fast inte så mycket. Hade föreläsning 8-10 och nu ska jag sitta hela dagen med instuderingsfrågor till fysiologin. Dessa tar sån sjuk tid och vi har runt 600 frågor att besvara. Hade hellre krupit ner i soffan med en filt och varm choklad.
Ikväll blir det spinning och efter det lite sofftid.
Ha en bra tisdag!

One piecen är i alla fall på!

Av Emma Welinder - 15 november 2015 22:51


Hej! Vilken skön ledig söndag det varit. Inget plugg, inget jobb och fick dessutom sova ut. Gick en promenad ner i stan och köpte scones till frukost, sen åkte vi ut till Emporia och hämtade min förlovningsring samt shoppade lite. Chrille behövde lite nya kläder och jag handlade den första grejen för mina stipendium pengar, fyra champagneglas från Boda Line så nu är min glassamling komplett!
Ikväll tittade vi klart på de två sista Johan Falk filmerna, Lockdown och Slutet, såååå bra! Perfekt avslutning på denna dagen. Hoppas ni haft en bra söndag!

Blev även lite kläder från HM. Hur fin är inte julpyamasen;-)

Av Emma Welinder - 14 november 2015 22:53


Hej! Började denna lördagen med en timmes promenad innan frukost (surprise). Sen blev det Städning i furulund och plugg.
Nu ikväll har bi varit hos svärföräldrarna och ätit gåsmiddag vilket var supergott och trevligt!
Imorgon väntar en dag på Emporia, igen. Många turer dit men har varit inne på Smycka och lämnat in min ring på lagning så därav alla turer dit då försäkringen klyddade lite. Men nu är den lagad så ska dit och hämta den och även köpa lite nya kläder till chrille!
Nu blir det sängen så man är pigg imorgon. Hoppas ni haft en bra lördag!

Av Emma Welinder - 13 november 2015 18:18


Gokväll! Fredag idag och det känns så skönt. Denna veckan började ju inte så bra men slutade sjukt bra! Klarade båda tentorna, fick det stipendium jag sökte och lyckades tillslut beställa ett par örhängen och ett armband som är från samma serie som ett halsband jag fick av Chrille förra året. Tydligen är serien utgående så fick beställa från en engelsk sida till en kompis lillasyster som bor i England då de inte fraktar till andra länder haha.

Fick detta fina halsbandet från Swarovski så då vill man ju självklart önska sig det andra i serien också!


Annars då, slutade skolan kl 12 och cyklade inom Ica påvägen hem och handlade helgblommorna och helgstädade sen hemma.


Sen blev det lite plugg och nu har vi precis ätit varma mackor och har en schwarzwald tårta som ligger och väntar. Fredag när den är som bäst!


Ha en skön fredagskväll!

Av Emma Welinder - 12 november 2015 12:02


Hej! Nu är det 5 min kvar på övningen och jag orkar inte mer!:P
Satt och googlade lite julinspiration igår som jag tänkte dela med mig av!

Av Emma Welinder - 11 november 2015 18:57


Hej! Snart har halva november gått. Helt galet. Men skönt på ett sätt för november är en ganska tråkig månad vädermässigt och jag som älskar jul längtar till första advent så man kan julpynta! Julpyntar alltid lördagen innan första advent så man vaknar till ett juligt hem där på söndagen.
Var snabbt inne om Cervera idag och dom hade plockat fram så mycke fint julpynt. Var nära på att köpa en julstjärna men lyckades hålla mig. Älskar att köpa julsaker, det jag köpt detta året är nya julkulor, nya sängkläder och en ny pjamas som jag dock inte riktigt vet om jag ska behålla för byxorna satt bra men tröjan var som en hösäck och även om den är skön så vill jag ju känna mig fin så får fundera på den!
Första julen i lägenheten så köpte man ju alla basgrejer så billigt som möjligt för det är ju en del som ska köpas men för varje år så köper jag något nytt lite finare som ger det där lilla extra och vips så har man massa fina julsaker! ;-)
Idag efter skolan blev det gymmet och mage/rygg/rump träning. Imorse stod vågen på -7,1 kg. Sjukt stolt och målet är nu att gå ner två kilo till så kommer jag under 60 kg.
Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt. Keeping up with the Kardashians är 20-21 och sen blir det sängen direkt!

Ha en bra kväll!

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< November 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards