emmawelinder

Alla inlägg under juni 2015

Av Emma Welinder - 10 juni 2015 23:15


Hej! Blir ett sent hej idag. Det har varit full rulle hela dagen idag. Först ett besök hos tandläkaren, sen direkt till frisören. Det blev blondering och så klippte jag lugg:-) Blev riktigt nöjd!

Sen åkte jag hem och hämtade Chrille och så åt vi lunch på espresso house. Sen gav vi oss iväg på en roadtrip till Kivik! En bit att köra men väldigt fint. Vi började med att besöka kiviks musteri och handlade massa gott. Sen gick vi en liten vandring upp till stens huvud för att kolla på utsikten. Efter den lilla vandringen körde vi ner till hamnen och åt vars en baguette som vi köpte med oss från mormors bageri i Lund! Så gott!
Orkade inte hela så matade fåglarna med resten.

Nu sitter vi hemma i soffan igen och tittar på Robinson. Så spännande, final imorgon!

Hoppas ni haft en bra onsdag!

Av Emma Welinder - 9 juni 2015 13:54


Hej! Idag är det en riktig slappedag för min del. Inget planerat, bara ligga i soffan och titta på serier så länge jag orkar:-)
Har dock ett spinningpass inbokat ikväll. Nu sedan jag skrev sista tentan har jag som mål under sommaren att gå ner i vikt, till den vikt jag hade innan och som jag kände mig bekväm i. Skolan är väldigt stressande och det som får mig att slappna av är choklad, vilket gör att vikten inte är där den brukar så det är vad jag vill fokusera på i sommar! Äta nyttigt och träna mycket. Väger mig varje onsdag så ska bli spännande att se hur mycket man har gått ner imorgon. Man tror alltid att man ska ha gått ner mycket mer än vad man gjort, men har ju 13 veckor på mig nu så får se vart det slutar. Känns skönt att vara igång på allvar och veta att ingen stress från skola eller jobb kommer göra att jag tappar fokus.
Igår var jag och Johanna ute och gick en kvällspromenad i drygt två timmar, så behöver verkligen vila benen inför spinningpasset ikväll!


Gjorde som sagt lite ärenden igår och hittade en fin sommarklänning och väska på HM. Hämtade även ut mitt paket från Nelly och den vita klänningen i spets passade så den behöll jag! Är verkligen i behov av nya klänningar, framför allt nu med lite dop framöver och midsommar!


Hoppas ni får en härlig onsdag!

Av Emma Welinder - 8 juni 2015 18:55


Hej! Igår var vi som sagt hos Peter och Cissi och grillade hamburgare, supergott!
Idag åkte jag runt och gjorde lite ärenden på förmiddagen, bl.a Apoteket, HM och citygross.
Nu på eftermiddagen var jag nere på Gerda och körde ett styrkepass. Var inte alls sugen men det var skönt efteråt. Men Gud vad svag man blivit!
Nu ska vi snart äta lite lax sen ska jag och Johanna gå en kvällspromenad!
Får visa vad jag handlade på HM imorgon;-)
Ha en bra måndagskväll!

Oscar var snäll och lånade ut sin bil till Chrille ;-)

Av Emma Welinder - 7 juni 2015 15:07


Hej! Nu har vi varit i Lomma och spenderat förmiddagen med Andreas, Carro, Liam och Elna! Vi mös och busade lite i lägenheten först, sen gick vi ner till havet. Väldigt lagom väder, trodde det skulle blåsa kallt vid havet men det var bara skönt. Härlig förmiddag helt enkelt. Nu ska vi snart bege oss till Vellinge. Hoppas ni har en bra söndag!

Massa gos och prat...

...sen däckade hon :P

Chrille övar inför dopet på lördag!

Av Emma Welinder - 7 juni 2015 09:02


Hej! Igår var första oplanerade dagen på sommarlovet. Chrille jobbade dygn så var hemma hela dagen själv. Sov till kl 11, gick upp o diskade och städade undan och la mig sen i soffan en stund och njöt.
Vid tre-tiden gav jag mig ut på promenad i två timmar! Herre Gud vad ont i fötterna, och rumpan, jag har idag. Resten av kvällen spenderades i soffan framför film:-)
Hoppas ni hade en bra lördag igår också.
Idag har vi massor planerat. Kl tio ska vi till Andreas och Carro och ikväll ska vi till Peter och Cissi! Rolig dag!

Precis hemkommen från promenaden!

Av Emma Welinder - 5 juni 2015 22:24


Hej! Ja ingen har nog kunnat missa det fina vädret idag. Första riktiga sommardagen. Så efterlängtat!
Jag gick och påtade hemma på förmiddagen, rensade bl.a chrilles garderob;-)
Sen tog jag min cykel och cyklade hem till mina föräldrar i Kävlinge. Riktigt härlig cykeltur ute på åkrarna. Vi spenderade mesta tiden i solstolen vilket var härligt. Gäller att passa på i det fina vädret! Vid fyra-tiden cyklade jag hem igen och förberedde middag till när Chrille kom hem från jobb!
Hoppas ni haft en solig dag med!

Invigning av nya vasen :-)

Av Emma Welinder - 4 juni 2015 17:08


Hej! Igår var vi som sagt på Jensens Böfhus och åt! Otroligt gott som vanligt.

Premiär för mina nya skor;-)

Började dagen idag med en löprunda. Riktigt tungt var det men blir förhoppningsvis lättare med tiden!
Sen röjde jag här hemma och planterade blommorna vi köpte igår till balkongen. Blev dock inte helnöjd, tyckte dom blev lite platta.


I eftermiddags har jag varit hos min kära mamma och blekt mina tänder! Var spännande att göra det och ilade inte alls för min del så det var ju skönt.

På bussen påväg till furulund Så fint på fälten.


Nu blir det verkligen vila resten av dagen! Såg att det går en två-delad dokumentär om prins Karl Philip och Sofia nu inför bröllopet så det tänkte jag lägga mig och titta på nu från TV4-play!
Hoppas ni för en härlig torsdag!

Av Emma Welinder - 3 juni 2015 17:49


Hej på er! Idag var både Chrille och jag lediga och sugna på att hitta på något! Vi hade en hel del som vi ville köpa, bl.a ny badrumshylla, blommor, vita galjar mm så det var vad vi gjorde idag! Skönt att få komma ut och rasta sig ordentligt.
Vi gick även och strosade lite på Miljögården och ILVA och drömde oss iväg till hus och hur vi vill inreda det!

Nu ska vi snart ut och äta på Jensens Böfhus för att fira mitt sommarlov:-)

Hoppas ni haft en bra lillördag!

Gamla hyllan

Nya hyllan

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards