emmawelinder

Alla inlägg under januari 2015

Av Emma Welinder - 4 januari 2015 21:05


Gokväll! Idag har det blivit tentaplugg som vanligt dessa dagarna. Sen fick jag ett ryck och städade ut julen. Fick ett sånt sug att få åka iväg och inhandla nya fräscha blommor att sätta i fönstrens och på bordet och då vill jag inte ha massa julpynt kvar:-)
Så la 2 h på att plocka ner allt, storstäda och även såga ner granen och lägga i sopsäck! Chrille blev lite paff när han kom hem;-) Har även ställt skrivaren på plats så nu har vi inga kartonger som står framme och skräpar!
Chrille va hemma och vände, skulle träffa en kompis som flyttade till Blekinge men är i Skåne över helgen. Så tänkte titta klart på I huvudet på Gunde Svan och sen blir det SATC!

Är förväntansfull inför imorgon, då är det nämligen min födelsedag :D Fyller 24 år! Har ingen aning vad Chrille har köpt så ska bli spännande att öppna paket imorgon! Tycker så synd om honom att det han egentligen har köpt inte har hunnit levererats i tid trots att han beställde den 15 dec, men söt som han är så har han köpt en "reservpresent" så att jag ska få öppna ett paket imorgon:-)

Ska bli en riktigt mysig dag imorgon som jag ser fram emot!
Hoppas ni får en skön söndagskväll!

Av Emma Welinder - 3 januari 2015 19:52


Hej!
Igår bokade jag två biljetter till bröllopsmässan i Malmö 7-8 februari:D Kom in i en riktig bröllopsstämning så satt och googlade runt på massa fina kyrkor och slott hela kvällen! Hittade ett som jag föll för, precis min smak! Blev så exalterad att jag inte kunde somna. Låg vaken till klockan två och bara drömde mig bort! Slottet jag gillade ligger i Örenäs så får bli en tur dit till sommaren och kika;-)
Fick igång vår nya skrivare idag också som bl.a skriver ut trådlöst från mobil och i-Pad så fick bli lite nya bilder i bröllopspärmen.

Nu ligger vi mätta i soffan med tacogratäng i magarna, blir nog en marängsvissmilkshake snart;-)

Hoppas ni har en bra lördag!

Av Emma Welinder - 2 januari 2015 18:39


Gokväll! Idag har jag inte mått så bra. Igår när jag skulle lägga mig så fick jag jätteont i halsen och det slutade med att jag fick köra hem till mina föräldrar kl 01.30 för att hämta halstabletter. Eller ja, Chrille körde mig för jag fick inte köra själv när jag va så trött :-)
Så idag var en seg dag att börja tentaplugga. Har första tentan om en vecka. Ska faktiskt bli skönt att komma igång så man får det gjort, har varit lite påfrestande att ha allt framför sig så vill bara ta tag i det och få det gjort, och förhoppningsvis klara dem;-)

Till något lite roligare, så av en slump att Helsingborgs bröllopsmässa är den 25 jan! Wiiii, kunde inte låta bli att fråga Chrille om vi kunde åka dit! Han sa ju såklart ja, söt som han är!

Nu blir det soffan, tänkte börja kolla om SATC-serien, för tredje gången!
Hoppas ni får en skön fredag!

Av Emma Welinder - 1 januari 2015 15:23


Hej på er! Hur mår ni idag? Jag mår ok, inte på topp men kunde ha varit värre:)
Nyår igår blev jättelyckat! Mådde bättre på kvällen så kunde va med och festa;)
Idag ska vi bara ligga i soffan och kolla på The walking dead. Beställa pizza och äta massa godis står också på schemat!
Hoppas ni också får en bra start på det nya året!

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards