emmawelinder

Alla inlägg under januari 2016

Av Emma Welinder - 20 januari 2016 09:58


Hej! Sorry för dålig uppdatering i måndags och tisdags, men det fanns varken tid eller ork.
I måndags så hade jag föreläsning 8-10, sen körde jag direkt till jobbet och jobbade till kl 15 och körde därefter tillbaka till skolan och hade föreläsning till kl 16. Efter det körde jag direkt till Gerda och tränade så var hemma 18. Dusch och middag på det och sen sängen.
I tisdags så jobbade jag 7-12, körde och köpte lunch och körde hem om och åt för att sedan köra till skolan kl 13 och ha föreläsning till 15. Kör hem om och äter och cyklar sen till spinningen 16.30, hem igen o duscha och äta middag för att sedan köra till furulund och Städa. Allt som allt var jag hemma om fyra gånger för att sedan köra iväg igen.
Så igår la jag mig kl 20 och vaknade idag kl 9! Så härligt! Idag är jag helt ledig vilket är såå skönt. Ska strax ner och gymma och i eftermiddag ska jag och Johanna gå en promenad.
Kände ett sådant enormt sötsug igår. Började ju äta rätt igen och träna förra onsdagen och idag var det vägning. 1,6 kg visade vågen att jag gått ner!! Så nu är motivationen på topp. Det behövs verkligen en boost för det är jobbigt, speciellt med maten för min del. Min mage gillar inte när det blir för nyttigt. Svårt att beskriva den känslan.

Nu blir det frukost och sen Gerda! Ha en fin onsdag!

Testade mina nya dojor. Har samma i rosa också men behövde ett par svarta bekväma till jobbet eftersom jag står upp hela dagen, och rosa matchar sällan:P
Kan verkligen rekommendera Nike Pegasus! Superskönt!

Av Emma Welinder - 17 januari 2016 15:52


Hej på er! Idag är en riktig slappesöndag. Hade tjejkväll här igår för att fira att jag fyllt 25 år. Ville inte ha någon stor fest så min tanke var att bjuda Elin, Sofia och Johanna som jag vill ska vara mina tärnor på bröllopet, ha en rolig kväll och berätta det för dom. Alla tre började gråta så rörda dom blev så det blev verkligen lyckat! Vi åt tre-rätters, drack drinkar och skratta massor.

Chrille jobbar hela dagen idag så jag har legat i soffan och kollat på Gossip Girl hela dagen, ätit rester och röjt undan all disk. Tänkte snart ta en promenad så jag får lite frisk luft också!

Hoppas ni haft en bra helg. Det har jag!

Av Emma Welinder - 15 januari 2016 18:19


Hejsan! Fredag idag men känns som måndag eftersom jag jobbat. Väl hemma så började jag baka på tårtan till imorgon. Blir en marängtårta med ett chokladlager mellan. Gudomligt god! Chrille har blinkat snällt med ögonen att det ska bli tårta över till honom också hehe.

Annars då. Skönt att slippa plugg men ändå så är det fullt upp. Gick upp halv sex idag så är riktigt trött så blir en tidig kväll. Dock tar tårtan 2,5h att baka så får se när den blir klar. Gjorde första satsen fel så fick kasta den och börja om. Det ironiska är att jag cyklade inom affären efter jobb och handlade mer ägg för hade en känsla att jag kommer göra fel, och JA, det gjorde jag. Blir man trött eller. Aja, tur man känner sig själv så bra att man bunkrar upp innan:P
Någon mer än jag som alltid gör fel i köket när det gäller?

Hoppas ni har en skön fredag!

Av Emma Welinder - 14 januari 2016 18:22


Gokväll! Idag ställde jag klockan på halv åtta. Gick upp, åt frukost och cyklade till gymmet (i blåst och snö) och körde ett styrkepass. Sen hem och duscha, byta om och äta lunch för att sen köra till Lomma och träffa Carro och barnen.
Hämtade upp ett paket på vägen hem sen och nu är Chrille o kollar på bio med sin bror och pappa.
Imorgon väntar jobb för min del, sen lite förberedelser inför lördag och min tjejmiddag! Chrille ska fixa förrätten (han är bättre på den) och jag tänkte baka tårtan imorgon.

Hoppas nu haft en bra torsdag!

Har haft mina ögon på dessa tygunderlägg från Hemtex länge. Sett dom tre gånger i affären men inte köpt dom. Men nu hittade jag dom på rea på nätet så då var det ju menat;) Två förkläden fick följa med också. Jag behöver det när jag bakar har jag kommit fram till.

Nu blir det soffa, täcke och serie.
Snacka om att godissuget är enormt nu!

Av Emma Welinder - 13 januari 2016 08:50


...efter denna dagen. Att nu äntligen kunna ta tag i mitt liv igen. Många tycker det ska bli skönt efter jul o nyår (inklusive jag) så tänk då att skjuta det två veckor till.
Detta året ska bli mitt träningsår! Från juni till oktober förra året gick jag ner 8 kg. Lite har jag gått upp nu men är supertaggad på att fortsätta!

Av Emma Welinder - 12 januari 2016 21:27


Så skönt. Nu kan man börja leva normalt igen:P

Av Emma Welinder - 11 januari 2016 14:07


...one to go! Men hade hellre skrivit om denna tentan tio gånger än att skriva den imorgon.
Laddar om med ett avsnitt Gossip Girl, sen blir det ett ryck till!

Ha en bra måndag!

Av Emma Welinder - 10 januari 2016 21:38


Hejsan! Idag blev det repetion av tentan imorgon. Kom iväg på ett spinningpass också vilket var välbehövligt. Jag har helt kommit ur min fina rutin jag haft sen sommaren med kost och träning. Är taggad till tusen att komma igång ingen och på onsdag är det all in!
Nu ikväll har vi spelat Alfapet, läst tidning, ätit taco och tittar nu på Modern Family.
Håller tummarna imorgon!!

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards