emmawelinder

Alla inlägg under oktober 2015

Av Emma Welinder - 12 oktober 2015 19:10


Hejsan! Igår kväll när jag låg i sängen och bara skulle kolla igenom mobilen snabbt såg jag att en i min klass skickat en länk till mig på fb. Öppnar den och ser att det kommit in hot mot studenter och lärare på Lunds Universitet. Trodde först inte riktigt på det men sen ser jag att det står överst på både Aftonbladet och HD. Ehhh, va! Kände redan då att jag inte ville till skolan imorgon. Även om oddsen att en skolskjutning skulle ske är liten så kändes det inte bra. Kl 01 får jag sms från Lunds Universitet att skolan stänger under måndagen. Kändes skönt att de tog det beslutet.

Jag och min projektgrupp (tillsammans med många andra lundastudenter) har suttit på Espresso house och skrivit istället. Inte helt fel!
Vi satt till halv sju och blev klara med hela rapporten!

Nu är jag sjuukt trött. Sov dåligt inatt.
Hoppas ni haft en bra måndag!

Av Emma Welinder - 11 oktober 2015 17:09


Hej! Satte klockan på nio idag så när Chrille kom hem från jobbet vid halv tio körde vi ner i stan för lite söndagsfrukost på Espresso house!
Sen körde vi vidare till Emporia med ett stopp innan på Stadium+ som ligger på Ikea området. Var på jakt efter nya löparskor och hittade ett par som kändes jättebra!
Väl på Emporia så var vi ute efter lite nya finare tröjor till Chrille. Ibland känner han inte för att ha skjorta på sig när vi ska bort (vilket är förståligt) men känns lite tradigt att ta en vanlig t-shirt så vi hittade två lite finare märkeströjor (en kortärmad & en långärmad) som då passar perfekt!
Jag skulle lämna in min förlovningsring på reklamation för att något har hänt med en av diamanterna. Den har blivit lite mjölkig som hon i kassan beskrev den.

Börjar längta till julen nu, speciellt när butikerna börjar sälja lite julpynt. Var inne på Illums bolighus och dom var i full gång! Blev inget denna gången men kanske när jag ska hämta ringen om 2v att det blir något fint;-) Är ju lite dyrare där men brukar köpa något litet varje jul och vips så har man massa fint!

Nu har jag pluggat lite och tänkte sätta på Prins Nicolas dop som jag spelade in från tidigare idag.
Hoppas ni har en härlig söndag!

Av Emma Welinder - 10 oktober 2015 23:47


Hejsan! Lördag idag. Chrille jobbar dygn så har underhållit mig själv idag. Började morgonen med att städa lägenheten vilket jag inte hann igår. Sen har jag suttit och pluggat fram till kl fem. Tog mig ut på en behövlig promenad i en timme på kvällen.
Sen blev det film och kladdkaka!

Har nu köpt de första julklapparna också! Var rea på dem nu så kunde lika bra slå till;-)
Imorgon ska vi till Emporia så får se vad man kommer hem med därifrån!

Hoppas ni haft en bra lördag!

Av Emma Welinder - 9 oktober 2015 19:59


Gokväll! Lite härligt med fredag ändå även om det inte betyder att man är ledig för det. Extra god mat, extra mys och något litet gott kanske;-)
Igår och idag har jag och Johanna börjar tentaplugga till materialkemin. Även om tentan är om 2,5 vecka så har vi två tunga tentor plus projekt i båda som ska redovisas skriftligt och muntligt. Pjuh.
Så nu blir det fredagsmyyys! Hoppas ni också får det!

Av Emma Welinder - 8 oktober 2015 08:27


Hej! Insåg i morse att jag inte skrivit något på två dagar nu. Sånt som händer! Har varit iväg på kvällarna både tisdag och onsdag och det är oftast då jag skriver.
I tisdags var det skola och plugg som vanligt. På kvällen var vi och simmade en timme. "Kul" att göra det ibland. Är ju väldigt bra träning!

Spenderade förmiddagen med att förstå hålrummen i kristaller.

Igår morse var det vägning och nu står vågen på exakt -6,0 från när jag började. Kul!
Sen var det ju såklart skola igen och på eftermiddagen så tränade jag på Gerda. Löpning i 30 min och mage/rygg styrka. Känns i magen idag.
På kvällen var jag, Chrille och min bror hemma hos mormor och åt middag!


Idag är jag egentligen ledig med jag och Johanna ska till skolan ändå och börja tentaplugga lite. Närmar sig nu...

Hoppas ni får en härlig torsdag!

Av Emma Welinder - 5 oktober 2015 16:03


Hejsan! När klockan ringde imorse fattade jag först inte vad det var. När jag insåg så att det var väckarklockan kände jag bara "Neeeeej!!!" haha. Måndag morgon var ett faktum.

Har varit i skolan till kl 12 och sen pluggat hemma tills nu. Kl halv sex ska jag iväg på spinning så laddar upp med lite tv nu. Är så osugen som man kan bli men det blev aldeles för mycket gott i helgen så är så illa tvungen;-)

Hoppas ni haft en bra måndag!

Myser i min one-piece

Av Emma Welinder - 4 oktober 2015 20:23


Gokväll! Vilken bra helg det har varit. Lagom mycket inplanerat så man har hunnit slappna av också.
Igår kom Madde och Andreas hit på middag. Vi hade lagat svampsoppa och nybakade bullar, riktig höstig måltid:-)


Imorse när jag vaknade gick jag ut och gick en timme innan frukost igen. När jag kom hem hade älskling dukat upp en mysig söndagsfrukost med bullar som blev över från igår och tända ljus!


Efter frukosten körde vi ut till Lomma och gick en promenad längs havet och inne bland dom nybyggda husen. Helt sjukt vad dom bygger där ute!


Vid halv fyra körde vi hem till Andy och Mia för lite eftermiddagsfika. Längesen vi sågs alla vilket är så konstigt för det är alltid så himla trevligt! Livet kommer väl i mellan ibland.


Nu blir det en sen söndagsmiddag, men god. Fläskfilé med potatisgratäng och pepparsås. Sååå gott!

Hoppas ni haft en bra helg alla!

Av Emma Welinder - 3 oktober 2015 14:08


Hejsan! Strålande sol idag med. Vilken höst vi har. Såg att första snön nu har fallit i Sverige, dock känns det som det kommer dröja ett tag till innan det är vitt på marken här.

Igår blev det en klassisk fredag vilket var så skönt. Taco, kladdkaka och Johan Falk. Så skönt att börja helgen med bara lugn och ro.
Idag så gick jag en timmes morgonpromenad innan frukost, som igår, och nu sitter jag och pluggar. Tänkte nog ta en liten scones-fika sen. Är inne i ett riktigt helg-mode nu!

Ikväll kommer Madde och Andreas hem till oss på middag vilket ska bli kul. Chrille har förberett middagen och jag ska fixa efterrätten lite senare. Den vanliga uppdelningen ;-)

Hoppas ni får en härlig dag!

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards