emmawelinder

Alla inlägg under oktober 2014

Av Emma Welinder - 12 oktober 2014 23:45


Gokväll!
Middagen jag lagade idag var Höstens färssoppa! Supergott va det. Till efterrätt blev det kladdkaka o så tittade vi på Armageddon. Fy vad jag grät, den är ju så sorglig på slutet!
Men nu har jag torkat tårarna och lagt mig i sängen;-) Kl är 23.43 och jag kommer vara SÅ trött imorgon! Skit, men ville ha en lång kväll med min älskling så det kommer det vara värt!

Sov gott!

Lyktan lyser fint :-)

Av Emma Welinder - 12 oktober 2014 15:05


Hej! Igår kom vi inte i säng förrän kl 02.30, så idag är man lite trött. Chrille jobbar till ikväll så började dagen med att cykla och handla mat till ikväll. Tänkte prova laga något nytt som vi varit sugna på länge, sen blir det lite efterrätt också såklart;-) Annars har jag plockat undan lite här hemma och tänkte sätta mig och plugga en stund. Sjukt osugen, vet inte varför jag tyckte det va en bra ide att skjuta det till idag, men i fredags lät det rimligt så får väll sätta mig en stund.
Vilket milt höstväder det va när jag cyklade och handlade! Härligt!

Ha en skön söndag alla!

Av Emma Welinder - 11 oktober 2014 18:00


Hej på er! Nu är vi hemma igen efter en hel eftermiddags shopping. Fick med mig en hel del fina saker hem! Fanns mycket fint i affärerna och det tänkte jag unna mig eftersom jag jobbat en del nu trots skola och allt. Har lyckats spara ihop den summan jag vill ha på mitt sparkonto i år och fått lite över så då tycker jag det är okej att unna dig lite extra :-)

Ikväll ska vi hem till Johanna och Erik, äta mat, spela spel och umgås! Ska bli trevligt!

Hoppas ni får en härlig lördag!

Eftermiddagens inköp:

Tröja och örhänge från Vila

Skjorta från MQ

Underkläder från HM

Julgranspynt och presentsnöre från Illums Bolighus

Vinterkappa från Zara

Ljuslykta och höstrosor från Blomsterlandet

Av Emma Welinder - 10 oktober 2014 23:16


Gokväll!
Åh, då va sprutan gjord! Bara två kvar :P
Det har nog aldrig gått så bra heller. Grät inte vilket aldrig har hänt förut. Vet inte om det var för att jag va så spänd så det gick inte liksom.

På vägen hem så köpte vi med oss scones och hämtade ut ett paket från Nelly! Sen kröp vi ner i soffan och tittade på film :-) Så mysigt! Tyvärr så började Chrille jobba kl 15 men då passade jag på att storstäda lägenheten inför helgen. Gillar att göra det ;-) Provade också kläderna jag fick hem men nästan ingenting passade! Så tråkigt:-(
Men, imorgon (eftersom jag var så duktig och tog sprutan) så sa Chrille att vi ska åka till Emporia och shoppa! Världens finaste pojkvän denna, vet inte vad jag gjort utan dig! Du gör allt för att jag ska ha det så bra som möjligt, varje dag! Du är det BÄSTA som finns! Dom bästa dagarna i mitt liv är dagarna med dig!

Av Emma Welinder - 9 oktober 2014 18:12


Gokväll! Idag slutade jag skolan kl 12 men fick inte vara hemma länge förrän jag skulle iväg och jobba eftermiddag 14-22 på tetra pak. Älskar att kunna hoppa in och jobba ibland, blir så bra extrapengar! Va inne en natt i september och har blivit två nätter och en eftermiddag i oktober än så länge. Hoppas på fler men om 2 v så är det tentavecka så blir en del plugg nu framöver.

Fredag imorgon men vill helst förtränga det då jag ska göra det jag hatar mest på denna jord, ta en spruta. Får se hur det går, fick panikångest igår och grät. Idag har det dock känts ok så får se hur det känns imorgon. Brukar kunna resonera och tänka som vanliga människor och övertala mig själv att det gör inte så ont och det går fort tills dess att jag går in i rummet och där tappar jag all kontroll och känner bara ren o skär panik.

Detta är en spruta mot livmoderhalscancer och skulle aldrig förlåta mig själv om jag inte tar den och sedan får det. Så det ska göras!
Hur jäkla svårt ska det va liksom.

Hoppas ni har en fin torsdagskväll!

Min älskade hårnätkeps...

Av Emma Welinder - 7 oktober 2014 21:16


Hej! Idag är det verkligen höstväder, regn och blåst gör att man gärna kryper ner i soffan under en filt!
Satt och pluggade och hade 5 min kvar när min dator kraschade! Fick igång den igen 2 min innan den kraschade igen. Är nu inne på andra uppstarten och har en fotobok som jag gjorde klart i söndags som jag tänkte beställa imorgon som inte är sparad någon annan stanns så sitter nu och försöker desperat göra klart det sista och beställa den!

Ikväll är jag nyfiken på att kolla på "Jagad av hundar". Låter spännande!

Av Emma Welinder - 6 oktober 2014 19:30


Gokväll! Ställde klockan på 13 idag, kom i säng kl 7 imorse så är ju inte så många timmars sömn men måste somna ikväll :-)
Idag har det har blivit veckohandling, spinning och nu har vi ätit pannkakor till middag! Blev ingen träning förra veckan. Kände min på gränsen till sjuk och va riktigt osugen så blev en vilovecka men nu är jag sugen igen!

Nu blir det film och måndagsmys. Hoppas ni har en skön kväll!

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards