emmawelinder

Alla inlägg under juni 2014

Av Emma Welinder - 12 juni 2014 14:21


Åh vilken morgon det har varit. Planen var att gå upp och äta en lugn frukost, gå en långpromenad och sen cykla till jobbet kl två. Men när vi åt frukost blev jag jätteöm i tanden som jag har haft lite problem med innan. Ringde mamma som lyckades klämma in mig så jag fick ploblemet fixat och innan jag skulle dit klämde jag in en snabb löptur istället för min promenad. Så vad som skulle bli en lugn morgon blev en stressig, men effektiv, morgon!
Blev lite plank-träning hos tandläkaren också eftersom jag ligger spikrak i stolen och spänner mig, hela tiden. Pjuh!
Inget "big fan" av att besöka någon typ av läkare.

Nu blir det jobb till kl tio ikväll sen är det långhelg:)

Av Emma Welinder - 11 juni 2014 10:35


Godmorgon!

Igår var vi inne och åt på TGI Fridays i Malmö. Alltid supergod mat, laxen har jag blivit beroende av så det blev den igår också ;-)
Helt underbart väder dessutom, inte många sådana sommarkvällar man får per sommar så vi passade på att köra ner till västra hamnen efter vi hade ätit och gå en sväng där.

Idag blir det jobb på Tetra Pak. Hoppar in lite extra innan jag börjar på riktigt nästa vecka. Pengar är alltid välkommet!

Ha en skön dag

Av Emma Welinder - 10 juni 2014 14:32


Skönt med sovmorgon och en helt ledig dag! Tanken var att vi skulle till stranden idag men vi brände oss så mycket igår att vi fick skippa det. Cyklade till gymmet istället och sprang på löpbandet och körde styrka, helt okej det med speciellt när där knapp va någon som tränade idag. Skönt:)
Nu blir det en skön dusch och slappa i soffan, bara för att man kan! Ikväll bjuder fästmannen på middag inne i Malmö. Mysigt!

Av Emma Welinder - 9 juni 2014 18:56


Denna dagen har spenderats ute i det soliga vädret hemma hos svärföräldrarna. Dom behövde hjälp med att måla husfasaden så vi åkte dit på förmiddagen och måla, solade och sprang en runda i furulundsskogen innan vi åkte hem! Skönt att komma ut från lägenheten en sån här dag!

Nu är vi hemma och håller på att grilla lite kyckling:) Lite meck när en måste gå ner och grilla, men är man sugen så är man!

Ha en skön kväll!

Av Emma Welinder - 8 juni 2014 15:50


Idag blev den en fika nere i stan med Sofia och Elin. Alltid lika trevligt med massa tjejsnack! Allt från gamla minnen till sommarplaner till framtidsplaner:)

Nu blir det iväg till Gerdahallen och träna bort allt gott helgen har bjudit på (önsketänkande).
Sen väntar en lugn kväll i soffan, lasagne och film!

Ha en bra söndagskväll!

Av Emma Welinder - 8 juni 2014 10:34

Godmorgon!

Igår va vi på Johans 30 års-fest i Saxtorp. Vi kunde tyvärr inte stanna så länge då Chrille skulle upp o jobba morgonen efter, men vi stannade till elva och åt o hade roligt!
Jag lärde mig en läxa igår i alla fall och det är att alltid äta något innan man går och lägger sig när man har druckit, så man slipper gå upp i panik kl sju på morgonen och koka makaroner:P

(Ursäktar bildkvaliteten)

?

Av Emma Welinder - 7 juni 2014 14:20

Man lär sig efter hand!
Har märkt att alla smilisar har blivit frågetecken om någon undrar varför där är massa frågetecken på inte så logiska ställen :P

Av Emma Welinder - 7 juni 2014 13:55

Välkommen till min blogg! ?

Denna helgen består av mycket firande för vår del. Igår förmiddag började vi med att fira Sveriges nationaldag på regementet ute i revinge där vi blivit inbjudna. Peter, Cissi och deras lille Oscar följde också med!

Nationalsången spelades

Chrille, Peter och Oscar

På eftermiddagen bar det av till Fulltofta där min nästkusin och Andres skulle gifta sig! Alltid kul med bröllop. Vigseln blev lyckad och regnet höll sig borta. Tur eftersom den hölls utomhus vid vattnet?

Herr och fru Billing! All lycka till er!

Idag blir det en slappedag fram till kvällen då det nästa firande på tur. Chrilles kompis Johan fyller 30 år och det ska firas med en stor fest!

Hoppas ni har en bra helg! ??

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<<
Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards