emmawelinder

Alla inlägg under juni 2014

Av Emma Welinder - 21 juni 2014 17:26


Då va midsommar över för detta året! Hoppas ni hade en rolig kväll igår:)
Vi började med att äta lunch och binda kransar med Anette och Alfred. Sen bar det av till borstahusen där dom andra befann sig. Det bjöds på en stor klassisk midsommarbuffé följt av lekar som jag och Chrille höll i! Tror det blev uppskattat, massa roliga bilder fick vi i alla fall! ;) Rolig kväll blev det i alla fall.

Idag blir det massa slappande på soffan, hyrfilm och hämtmat! Skönt med söndagskänslor på en lördag:)


Tack för en supermidsommar!!

Av Emma Welinder - 20 juni 2014 12:53


Glad Midsommar!
Hoppas ni har haft en bra midsommar hittills:) Vi började dagen med lite scones till frukost! Dom blev dock lite misslyckade då dom av någon konstig anledning inte ville jäsa?! Men men. Nu har vi gjort oss iordning och packat (förhoppningsvis) allt vi behöver med oss. Slutade på 6 (!) väskor/kassar. Men nu är vi alla fall påväg till Borstahusen för lite midsommarfirande!

Hoppas ni får en fin dag:)

Av Emma Welinder - 18 juni 2014 15:45


Hej på er!
Idag fick jag en välbehövd sovmorgon! Ställde dock klockan på halv tio eftersom jag ville hinna med lite innan jag cyklade till jobbet.
Började med en timmes power walk! Finns en perfekt runda ut på landet som är väldigt mysig att gå, så den fick stå för dagens träning. Extra härligt med så fint väder också:) Passade på att sola när jag kom tillbaka också eftersom det enligt dmi ska bli sämre väder imorgon. Hoppas att det kan bli lite varmt och soligt på midsommar i alla fall.
Nu blir det jobb till kl tio ikväll.
Ha en skön dag!

Av Emma Welinder - 17 juni 2014 22:22


Denna dagen ville jag bara stoppa huvudet i sanden! Upp halv fem idag med, trött som satan, sitta på jobbet där det knappt va något att göra idag hjälpe inte tröttheten. Hem och iväg igen för att fixa lite saker till midsommar då vi håller i lekarna! Ska bli kul! Sedan äta, träna, städa, duscha. Nu är klockan kvart över tio och jag har äntligen landat i soffan!

Det roliga idag var att jag fick paketet från Nelly där jag beställde lite midsommar kläder:) Funderar på att ha denna jumpsuit!


Nu blir det How I met your mother till vi somnar.
Ha en skön kväll!!

Av Emma Welinder - 16 juni 2014 21:53


Uhh, imorse ringde klockan 04.45 Började sommarjobbet på Tetra Pak idag och hade förmiddagspasset som börjar kl 6. Ingen mänsklig tid att vara uppe på:P


Och idag kom äntligen mitt paket från Nelly, en vecka försenat! Har inte fått mitt paket med midsommar-outfiten så ber att den hinner komma!
Men lite nya sommarkläder va välkommet:)


Då säger jag godnatt!

Av Emma Welinder - 15 juni 2014 20:54


Go'kväll!
Denna soliga söndag åkte familjen upp till Blekinge för att hälsa på farmor, faster och kusinerna. Längesen sist nu så vi hade mycket att fira. Födelsedagar, mors dag och förlovning! Det bjöds på supergod smörgårdstårta och sen efterrättstårta!
Nu är vi hemma igen och däckade i soffan. Njuter av det sista som är kvar av helgen innan det är ny vecka och jobb som väntar. Dock är det ju bara 4 jobbdagar så det är en helt okej start!

Liten bildbomb från dagen idag!

Alltid redo med kameran!

Rastning av Mille i skogen

Förlovningspresent av farmor och Ove!

Ha en skön söndagkväll

Av Emma Welinder - 14 juni 2014 16:31


Denna dagen började med ett skönt spinningpass på Gerda! Efter det har vi städat och fixat här hemma eftersom vi får besök av Madde och Andreas ikväll! Lite god mat ska vi försöka koka ihop sen också ;-)


Var även hemma om föräldrarna en snabb sväng för att hämta lite bilder när jag blev överraskad med en fin (!) sommarpresent från när dom va i Italien. En superfin Gucci-sjal :O Så snälla <3
Nu blir det att fixa det sista och göra sig iordning för ikväll!

Ha en fin lördagskväll!

Av Emma Welinder - 13 juni 2014 16:49


Idag är både jag och Chrille lediga från jobb så vi åkte till Saxtorp och åt glass i solen hemma hos Johan!


Efteråt åkte vi till järavallen och gick en promenad vid sjön!


Sist vi va där ute och gick såg det ut såhär...


<3

Nu blir det att åka hem och ha en klassisk fredagskväll i soffan med hemmagjorda hamburgare, film, popcorn och godis! Mmmmm

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<<
Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards