emmawelinder

Alla inlägg under augusti 2015

Av Emma Welinder - 15 augusti 2015 07:36


Godmorgon! Igår blev det bara plugg i tre timmar sen var jag klar för dagen. Tog det minsta kapitlet eftersom jag både hade lite saker att göra plus att det var skönt med lite fredagsledigt! Slappade framför tv i en timme sen blev det en tur till furulund och Städa. Tror inte jag har skrivit det här med jobbar extra som städerska på Tandvårdsteamet i furulund två gånger i veckan (skriver Städa med stort S när det är jobb och med litet s när det är hemma;-)). Efter det så passade jag på att ta en löptur i furulundsskogen och även köra lite styrka.
Sen var det hem och duscha o byta om för att köra till Andreas och Carro i Lomma! Det blev pizza (sallad för min del), massa prat, bus och mys.

Hoppas ni hade en härlig fredag!

Av Emma Welinder - 13 augusti 2015 11:48


Hejsan! Gick upp kl åtta idag igen efter en bättre natts sömn. Åt mina två knäckebröd till frukost och satte mig och pluggade. Går faktisk över förväntan så det känns bra!

Har alltid tyckt att det varit svårt att kombinera plugg med bra och god mat på dagen. Måste kunna fokusera 100% och blir jag inte nöjd eller mätt av lunchen eller inte tycker den är sådär jättegod så bytar jag ut den direkt till något gott, mättande och då oftast onyttigare. Men har äntligen hittat något nyttigt som jag faktiskt tycker är gott och dessutom går snabbt att göra. Yoghurt/fil med granola! Kan verkligen rekommendera det. Inget som ska stå och lagas som t.ex havregrynsgröt eller hackas och skäras som t.ex yoghurt med frukt i - saker som gör att jag blir lat och tröttnar efter någon dag:-)

Nu ska jag fortsätta plugga. Hoppas bli klar i tid så man får njuta av det fina vädret idag!

Av Emma Welinder - 12 augusti 2015 08:17


Godmorgon! Åh vad trött jag är. Sov inte alls bra inatt. Kl 04 började en av grannarna spela musik. Vad f.. tänkte han med! Vid sex-tiden lät det som varenda granne höll på att banka och smälla med lådor, dörrar, you name it. Har inte vaknat av en enda granne hela sommaren, men det var precis lika dant förra sommaren, precis när jag ska börja plugga så vaknar jag av allt. Vet inte om dom väsnas mer nu eller om jag inte vaknade av det innan bara? Sjukt märkligt. Och irriterande. Ni som bor i hus, jag är så avundsjuk.
Nu blir det i alla fall upp och plugga.
Hoppas ni får en bra dag!

Bild från löpturen i måndags

Av Emma Welinder - 10 augusti 2015 17:07


Hej! Åhhh då var tentapluggandet igång och det är så segt. Dessa två veckor kan inte gå fort nog. Ska planera in massa roligt efter tentorna innan skolan börjar!
Vi var ju på namngivningsceremoni igår och glömde visa vad vi köpte. Jag hade beställt ett jättesött tallrikssett men det blev fel i deras lager när det skulle skickas så det kom aldrig. Så vi fick köra ut till nova i lördags och handla något annat. Hade ingen plan b så tänkte att kläder behövs ju alltid. Så det fick det bli!

Av Emma Welinder - 9 augusti 2015 20:15


Gokväll! Började dagen med en joggingrunda. Sen blev det våfflor till frukost. Sista semesterdagen för oss båda. Dags att börja plugga till omtentorna imorgon.


Kl två var det dags för namngivningsceremoni för Charlie hemma hos min morbror. Fin ceremoni och verkligen tur med vädret!


Nu blir det att däcka i soffan framför modern family.
Hoppas ni haft en bra helg!

Av Emma Welinder - 8 augusti 2015 15:43


Hejsan! Vi båda började dagen med att efter frukost ta oss iväg till gymmet. Jag har inte varit där så mycket i sommar så va roligt att variera löpturerna med styrka.
Annars har det varit en lugn eftermiddag. Rotade fram gamla filmer på min familj. Tittade bl.a på mamma och pappas bröllopsvideo! Så kul!
Ikväll ska vi och chrilles syster och hennes respektive till deras faster och äta middag och dricka öl. Ska bli trevligt!
Hoppas ni får en härlig lördag!

Av Emma Welinder - 6 augusti 2015 16:28


Hej! Då fortsätter vi på dag två som var i tisdags. Vi packade ihop allt och började paddla vidare. Stannade för lunch på en ön, spelade lite Skip Bo och fortsatte sen till den ö som vi övernattade på andra dagen.

Men först blev det pannkaksfrukost!

Lunch och kortspel

Avkoppling på en sten vid vattnet

Dags för mat


Detta var verkligen lugnet före stormen. På 10 sekunder gick det från vindstilla till storm, regn och åska.

Morgonen efter var där lite vatten i kanoten!

Avslutade paddlingsturen med en sconesfrukost innan vi paddlade tillbaka!

Av Emma Welinder - 5 augusti 2015 16:20


Hejsan!
Nu är vi hemma igen efter två dygns paddling i Immeln. Har verkligen haft tur med vädret med undantag för sista natten. En härlig liten tur har det varit. Kul att komma iväg lite och såå skönt när man kommer hem igen;-)
Här kommer ett gäng bilder från första dagen (i måndags)!

Lunch

Carbonara

Ön vi övernattade på första natten

Godnatt!

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards