emmawelinder

Alla inlägg under juni 2016

Av Emma Welinder - 16 juni 2016 17:35


Hejsan! Igår var vi och besökte Bosjökloster slott där vi ska gifta oss. Vi åt lunch och sen kollade vi ut fina platser att fotograferas på. Det är ju denna årstiden om ett år som vi gifter oss på så nu ser vi ju hur det kommer att se ut då. Känns svårt att åka ut på våren när allt inte slagit ut, då ser man ju inte hur det kommer se ut.

På kvällen åt vi middag hemma hos Madde och Andreas i Kågeröd. Vi skulle ju egentligen paddlat ons-tors men vi avbokade pga regn och gör ett nytt försök nästa vecka!

Av Emma Welinder - 14 juni 2016 21:43

Chrille jobbade natt igår och när jag skulle gå och lägga mig hittade jag denna lappen under min kudde. Man blir ju sååå glad<3

Idag har vi hållt oss hemma ganska mycket. Båda tränade imorse sen var vi o handlade mat på eftermiddagen. Annars så har vi fått gjort lite smått och gott här hemma. Här i Lund har det regnat mycket och blåst. Vi skulle ju paddla imorgon men det ställde vi in. Nu blir det något avsnitt The Americans. Imorgon blir det en sväng till Bosjökloster slott!

Av Emma Welinder - 13 juni 2016 18:19


Hej finisar! Hur har er måndag varit? Själv har jag varit på introdukrionsdag på Flextrus. Börjar ju inte förrän den 11 juli men alla sommarjobbare är med på denna dagen. Det var dock skönt att komma hem. Mycket sitta och lyssna hela dagen. Är ju bänkad i soffan nu och kollar på Sveriges premiärmatch i EM mot Irland!


I lördags innan dopet så var vi ju och kollade på bröllopsklänning i Malmö! Jag måste faktiskt säga att jag hittade en klänning där som jag gillade mer än den i Helsingborg, vilket jag inte trodde var möjligt! Den har växt mer och mer på mig och nu är jag kär!

Klippte bilden, vill inte att Chrille ska bli allt för van att se mig i brudklänning;-) Dock kunde jag inte låta bli att visa honom en bild från första besöket, så då kunde jag ju lika bra lägga ut den här!

Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen, verkar bli en jämn och spännande match!

Av Emma Welinder - 12 juni 2016 13:03


Hejsan! Idag sov vi till halv tolv. Nu har vi precis ätit frukost. Det var längesen jag sov ut så. Brukar alltid ställa klockan på en lagom tid men ibland behövs detta!
Igår döptes Chrilles systerdotter i Barsebäcks kyrka. Efter dopet så blev det mat och tårta i församlingen brevid. Det var fint väder så vi kunde sitta ute vilket var riktigt härligt. Blev inte att vi åkte hem förrän vid halv åtta.
Här kommer en bildbomb från dagen!

En väldigt lyckad dag för dom!

Idag blir det lite fix, samt en löprunda. Sen slänger vi oss i soffan och håller söndag! Hoppas ni får en bra dag!

Av Emma Welinder - 10 juni 2016 21:50


Gokväll! Ja både igår och idag har vi passat chrilles syskonbarn Liam och Elna. Igår så var det bara två timmar på dagen, så vi gick ner till lekplatsen och lekte.


Idag så skulle dom iväg på kvällen så vi kom vi fyra-tiden, lagade middag (vår standard prinskorvar o makaroner), lekte lite på lekplatsen och tittade på film.


Full rulle hela denna veckan, och imorgon är inget undantag! Då blir det att prova fler brudklänningar och sen dop!
Hoppas ni fått en bra start på helgen!

Av Emma Welinder - 9 juni 2016 10:47


Godförmiddag! Dagen igår gick i ett. På eftermiddagen hände dock det som jag sett fram emot mest med hela bröllopsplaneringen, åka och prova brudklänning!! Dream come true.
Jag, mamma, mormor och min ena tärna Johanna åkte till Anina i Helsingborg. Hade kollat in deras hemsida och kände att där kan nog finnas något. Och det fanns det! Blev väldigt kär i en klänning. Den var näst intill perfekt, lite smådetaljer som hade behövts ändras men dom var väldigt flexibla och sa att det fixade dom. Vill såååå gärna visa bilder på klänningen, men det får tyvärr vänta ett år. Kan dock visa bilder på den näst finaste klänningen. Älskade ryggen!


Har en till butik som jag vill besöka, Proms & Weddings i Malmö. Får se om jag lyckas hitta ett datum så att mina andra tärnor också kan följa med!

Nej nu måste jag göra mig iordning. Vi ska passa chrilles syskonbarn en liten stund och sen blir det en tur till Nova. Ska dock bli skönt med en hemmakväll. Final av Biggest loser!

Ha en bra dag!

Av Emma Welinder - 7 juni 2016 17:35


Heeej sommarlov! Kl 11 slängde jag fram tentan på katedern och lämnade skolan! Väl hemma packade vi en picknick-väska och cyklade ner i stan, köpte med oss baguette och kakor från Mormors bageri och lite sprit från Systemet och sedan vidare till Stadsparken. Där låg vi och solade, drack rosé, matade ankor och spelade skip bo. Helt perfekt start på sommarlovet!

Lite extra fina sommarblommor fick följa med hem!

Ikväll kommer min bror och hans flickvän på middag så ska bli kul! Hoppas ni får en bra tisdag!

Av Emma Welinder - 6 juni 2016 22:22


Ja imorgon smäller det! Har hela tiden haft känslan att hur mycket jag än pluggar så kommer jag inte klara denna tentan. 20 poäng av 50 är omöjliga frågor där man har 20% chans att gissa rätt. Så mycket poäng som försvinner... Jaja, i vilket fall som helst så blir det sommarlov tack och lov!

Till något helt annat som endast gör plånboken deprimerad;-) nelly.com är definitivt min favorithemsida att beställa kläder ifrån. Kläder som ligger i favoritlistan nu är:


Hoppas ni haft en bra nationaldag!

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards