emmawelinder

Alla inlägg under april 2016

Av Emma Welinder - 15 april 2016 08:53


Vad härligt att det är fredag igen. Idag ska jag till skolan men har inga tider att passa utan jag ska dit för att skriva lite på båda projekten. Detta är verkligen det jag trivs med bäst, eget ansvar. Jag får lägga upp arbetet hur jag vill sålänge jag är klar till ett visst datum. Självdisciplin har jag aldrig haft problem med, så detta passar mig perfekt!
Igår hade jag en håla på tre timmar så gick ut och gick en timme i det soliga vädret. Tanken var att gå på löpbandet på Gerda för jag trodde att det skulle vara molnigt och ev regna men när jag gick ut från skolan så var det strålande sol. Underbart när det är åt det håller, man blir genast så mycket gladare!


Nu ska jag cykla till skolan, sen blir det hem och handla fredagsmiddagen. Längtar till äppelpajen ikväll!
Ha en härlig fredag!

Av Emma Welinder - 13 april 2016 10:20


Hejsan! Känns som måndag idag eftersom det är första gången jag ska till skolan denna veckan. I måndags så blev det jobb och igår var det även tänkt att jag skulle jobba men där fanns inte fler prover att testa så det blev en ledig dag. Satt dock och pluggade till halv tre, sen cyklade jag till Gerda och gymmade så dagen gick väldigt fort.
I måndags så var det ju himla fint väder. Chrille skulle hämta mig på jobb så jag gick en bit och mötte upp honom för jag ville så gärna få lite sol på mig!


På kvällen så åt vi middag hos min mormor. Hon passade Mille så det blev även en promenad med honom så fick komma ut en gång till.


Idag ställde jag klockan på åtta och gick ut och gick en timme. Nu har jag duschat och ätit frukost och ska göra mig iordning och cykla till skolan. Har möte kl ett så tänkte vara på skolan två timmar innan och börja skriva på rapporten. Så skönt när man är själv och kan lägga upp allt som man själv vill. Märker stor skillnad från det andra projektet där vi är fyra stycken.

Nej nu måste jag föna håret och göra mig iordning! Hoppas ni får en bra onsdag!

Av Emma Welinder - 10 april 2016 15:39


Hejsan! Jag vaknade 09.15 imorse men låg och halvsov till kl tio. Så skönt. Sen gick jag upp och satte på ugnen till frukostbullarna, kokade ägg och dukade fram.


Efter frukosten så tog jag äntligen tag i att skriva ut listor till bröllopet. Hittade några bra på nätet som nog kommer vara till stor hjälp!


Sen körde vi till furulund och sprang i skogen. Det var riktigt längesen jag sprang så tog det väldigt lugnt. Sprang så att det hela tiden kändes skönt, men man känner redan att träningsvärken börjar komma i benen.


Nu har vi duschat och ska göra oss iordning inför kvällen. Vi ska hem till mina föräldrar och äta och sen iväg till Helsingborg och se Jon Cleese, så det ska bli kul!
Hoppas ni har en bra söndag!

Av Emma Welinder - 9 april 2016 23:58


Hejsan! Tänkte dela med mig av vad vi åt idag för det var himla gott!

Till middag lagade vi pasta med fläskfilé och svampsås:


Till efterrätt bakade jag brownie, och till det hade vi kokta hallon och lakritsglass:


Hoppas det smakar om någon provar :D

Av Emma Welinder - 9 april 2016 20:20


Gokväll! Imorse var det himla skönt att få sova tills man vaknade av sig själv. Blev dock inte längre än till halv tio men det kändes lagom.
Vi åt frukost och körde sen ner till citygross och handlade mat till kvällen. Även nya helgblommor blev det!


Solen sken fortfarande så vi åkte ut till Lomma och åt glass, satt på en bänk och njöt av solen, och promenerade längs havet.


Ikväll så provade vi ett nytt recept till middag som var riktigt gott. Får dela med mig av det imorgon, samt efterrätten som vi äter snart!

Ha en skön kväll!

Av Emma Welinder - 8 april 2016 20:51


Hejsan! Äntligen är det fredag. Anledningen till att här varit glest med inlägg denna veckan är för att i onsdags och torsdags så var jag hemma från skolan 23.15 Jepp. I vårt projekt så måste vi ändra ström på batterierna och byta sladdar vid specifika klockslag, så då fick man vara på skolan kl 08, 14, 18 och 23 ons och tors. Och mellan dessa tider så satt jag med mitt andra projekt. Så nu ska det bli skönt att ta helg.


Ikväll mötte jag upp Elin nere i stan och så gick vi o åt på Stäket. Hon gifter sig till sommaren och jag nästa sommar så det blev mycket bröllopssnack! Vi försökte prata annat också men det föll hela tiden tillbaka på det:-)


Nu blir det en lugn kväll, ser fram emot lördag!
Hoppas ni har en bra fredag!

Av Emma Welinder - 4 april 2016 19:58


Gokväll! Då var måndagen snart över. Kom inte isäng förrän tolv igår så det var riktigt segt att kliva upp kl sju idag. Det blev dock en kort dag eftersom det inte blev något jobb så jag hann träna och vi var och veckohandlade, sen åkte vi till Kävlinge och gick en runda med Mille.


Nu blir det slapp i soffan och några avsnitt av Gåsmamman.
Hoppas ni haft en bra måndag!

Av Emma Welinder - 3 april 2016 21:38


Gokväll! Ja nu sitter vi här i soffan och undrar vart denna helg tog vägen. Idag så körde vi till ILVA och hämtade vårt bord som kommit. Tog lite tid då det skulle hämtar släp o så, sen Städade jag och vi gick promenad i furulundsskogen. Sånt härligt vårväder det var. Det var blå blommor överallt och buskarna hade knoppar:-)


Nu blir det Gåsmamman och semmelkladdkaka!
Hoppas ni haft en bra helg!

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards