emmawelinder

Alla inlägg under april 2015

Av Emma Welinder - 12 april 2015 09:49


Godmorgon! Igår var det verkligen väldigt varmt och skönt. Var tvungen att plugga hela dagen men tog en paus och gick en timmes promenad vilket var väldigt skönt! Får passa på nu, ska ju bli lite kallare någon dag framöver. Chrille kom hem åtta på kvällen från jobbet och då stod våffeljärnet redo!
Idag blir det ännu mer plugg. Måste ta igen det som jag missade förra veckan när jag var sjuk, så det är dagens agenda. Helgen blir ju inte så rolig men fick ju tre dagars "ledigt" i veckan så det känns ändå ok!
Ikväll är det sista avsnittet av The bachelorette så det ska bli spännande. Har ingen aning om vem hon väljer men har en magkänsla att det inte blir Josh.
Hoppas ni får en lugn & skön söndag!

Nu har blommorna på balkongen slagit ut!

Av Emma Welinder - 10 april 2015 19:30


Hejsan! Åh vilket härligt väder det har varit/är idag! Man blir så pigg och glad. Vi har varit ute ganska mycket idag, först en promenad på landet sen åkte vi till furulundsskogen. Jag fortsatte promenera medan Chrille sprang:-)
Nu har vi ätit middag och jag tänkte göra en hallon/blåbärspaj till efterrätt. Så gott och så längesen.
Ha en bra fredag!

Av Emma Welinder - 9 april 2015 20:55


Hej! Jag har fortfarande lite feber så stannade hemma idag med. Försökte få lite plugg gjort på eftermiddag efter att ha vilat under dagen.
Så härligt att vädret äntligen har vänt och imorgon ska det ju bli ännu bättre!
Ikväll kom pappa över på lite middag då mamma befinner sig i Brasilien. Bjöd på riktig husmanskost, kokt potatis, hemmagjorda köttbullar och brun sås. Mums:-)
Nu tittar vi på ett bakprogram och slappar i soffan.
Då var det redan fredag imorgon, har ingen aning vart denna veckan tog vägen?

Av Emma Welinder - 8 april 2015 12:23


Hejsan! Sorry för dålig uppdatering men i måndags så blev det fullt upp med plugg och igår skulle jag ha slutat kl 10 men projektet i skolan körde ihop sig så var inte hemma förrän kl 17. Kände mig inte så pigg på kvällen och när jag tog tempen på kvällen hade jag feber. Så idag ska jag ta det så lugnt som det går och hoppas det går över.
Hoppas att ni får en bra dag!

Av Emma Welinder - 5 april 2015 20:41


Hejsan! Helgen har gått så fort som man förväntade sig att den skulle göra. Igår eftermiddag var vi hos mina föräldrar och åt påskmiddag och firade min brors födelsedag. Sen hängde min bror med oss hem och lite vänner kom över på fest! Väldigt kul hade vi;-)
Så idag har vi varit slitna och legat på soffan och tittat på solsidan. Skönt med en sådan dag!
Hoppas ni haft en bra dag!

Påsktårtan jag gjorde

Av Emma Welinder - 3 april 2015 21:50


Hej på er! Idag var det skönt att få sova ut lite. Efter frukosten så bakade jag lite till på tårtan till lördag, sen planterade vi påskliljorna som vi köpte på Vellingeblomman.
Efter det så åkte jag och Chrille till furulundsskogen och sprang. Första löpturen med foten nu och det kändes bra!
På kvällen blev det påskmiddag hos svärföräldrarna. Nu var lilla Elna vaken så blev en massa gos, och Chrille busade massor med Liam ;-)
Nu är vi hemma igen och ligger i soffan har precis satt på säsong 1 av solsidan!

Ha en glad påsk!

Av Emma Welinder - 2 april 2015 23:59


Hejsan! Skönt att ha fått massa plugg överstökat idag så man kan ta lite påskledigt :-) Det lilla påskpynt vi har fick komma upp också!
Efter pluggandet åkte vi ut till nova och köpte löpskor till Chrille, sen inom citygross och handla till tårtan som jag tänkte baka till på lördag!
Började lite på den ikväll så har varit full rulle.

Hoppas ni haft en bra start på påsken!

Av Emma Welinder - 1 april 2015 20:01

Gokväll! Då var det helg för min del. Eller ja, jag behöver inte åka till skolan förrän på tisdag nästa vecka men har en hel del att plugga under påsk men ska göra ett ryck imorgon och lägga hela dagen till plugg och hoppas jag hinner med det mesta!

Något som jag också hoppas på i påsk är finare väder! Hur tråkigt är inte detta väder vi har nu. Regn, blåst, till och med snö igår. Usch usch! Men enligt prognoserna i mobilen så ska det bli en hel del sol nu framöver:-)

Idag har jag varit riktigt trött men lyckades komma iväg på spinningen. Dock var det de sämsta passet jag varit på, tyvärr. Musiken var inte alls passande. Nästan bara lugna låtar och under den längsta klättringen spelade han opra?! Ehhh, man blev ju inte supertaggad.

Nu ska jag slappa i soffan, titta på The bachelorette och poppa mig en påse popcorn ;-)

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards