emmawelinder

Alla inlägg under april 2015

Av Emma Welinder - 21 april 2015 09:05


<3

Av Emma Welinder - 20 april 2015 12:33


Hejsan! Då var det måndag igen. Men sämre måndag kunde man vaknat upp till. Med strålande sol ute och vårjackan på när man ska cykla till skolan så kändes det inte så jobbigt:-)
Nu är jag hemma igen och ska precis sätta mig och plugga. Ska försöka hinna med någon sorts träning idag också. Hade ju gärna kommit ut på en löptur i det fina vädret!
Annars blir det en lugn kväll. Chrille jobbar natt så jag ska ta igen lite inspelade avsnitt av The bachelor (ny säsong!) och kardashian.

Hoppas ni får en fin och solig dag!

Liljorna slår ut sakta men säkert!

Av Emma Welinder - 19 april 2015 22:35


Hej på er! Vilket fint väder det var i förmiddags. Satt och pluggade då och när jag var klar så var molnen framme, såklart! Kalaset idag blev inställt pga sjukdom så vi åkte ut till järavallen istället och tog en promenad och hämta upp pizza på vägen hem. Ingen dum reservplan. Vi anmälde oss till lundaloppet idag också, 10 km. Så nu blir det ut och kuta som gäller!
Nu är det läggdags för mig del, klockan ringer sju imorgon bitti:-(
Hoppas ni haft en bra helg!

Av Emma Welinder - 18 april 2015 23:54


Hejsan! Va skönt med lördag. Även om det som vanligt blir plugg på dagen så är man ändå hemma, får sova ut och äta en god frukost!
Det blev en välbehövd städning av lägenheten och lite förberedelser inför kvällen då min nästkusin och hennes man kom på middag. Vi bjöd på kött/grönsaksgryta med ris och sen hemmagjord daimglass till efterrätt. Tror det blev uppskattat:-)
Nu blir det läggdags (för mig).
Hoppas ni haft en bra lördag!

Av Emma Welinder - 17 april 2015 20:44


Gokväll! Det har varit en riktigt skön dag idag, även om det blev plugg till kl tre så var det härligt med lite fredagskänslor. Efter jag hade pluggat klart så åkte vi till furulundsskogen och sprang! Jag sprang 5 km och gjorde det på 27 min och 40 s, det var rekord så kändes kul!
Väl hemma gjorde jag egen daimglass till imorgon när vänner kommer på middag och sen bakade jag kanelbullar som vi ska mumsa på ikväll.
Ikväll blir det klassiskt tacomys och tredje twilight-filmen:-)
Hoppas ni har en mysig fredagskväll!

Av Emma Welinder - 15 april 2015 20:57


Hej! Åh denna trötthet. Så blir det om man inte lägger sig förrän kl ett en söndag!
Idag var det en 8-17 dag i skolan. När vi skulle till labbet igen efter att va varit i datorsalen så kom vi inte dit för branddörren var stängd. Halva skolan evakuerades och brandmännen kom! Men det var nog inget farligt för dörren öppnades efter en halvtimme:-)
Väl hemma blev det lite mer plugg och nu är det TVn som gäller. Blir nog läggdags snart!
Hoppas ni haft en bra onsdag!

Av Emma Welinder - 14 april 2015 18:53


Gokväll! Hade lyxen att sluta kl 10 idag men, även om det långt ifrån betyder att man är ledig:-(
Efter lite plugg på förmiddagen så körde vi ner (pga regnet) i stan och åt lunch på burger king eftersom vi fick hem ett reklamblad där ifrån som Chrille inte kunde motstå:P Efter det gick vi inom Lekia för att hitta de sista presenterna till chrilles brorson som har fyllt 2 år. Så nu är vi redo för kalas på söndag! Får visa vad vi har köpt då.
Sen blev det mer plugg på eftermiddagen och nu ligger vi i soffan med matkoma. Flygande Jakob är så himla gott!
Hoppas ni har en bra tisdag!

Denna skulle vi tydligen inte ha!

Av Emma Welinder - 13 april 2015 17:17


Hej på er! Åh, idag är jag trött. Efter att ha tittat på The bachelorette till 22.30 igår så fick jag ett ryck och satte mig och pluggade till 00.30 Upp halv sju idag så man är lite trött. Men gick ju bara till kl 10 idag, sen blev det hem och plugga igen.

Är riktigt sugen på att färga mitt hår blont och fint igen! Gjorde inte det sist jag klippte mig utan tänkte att jag skulle vänta till efter denna tentaperioden är slut och sommaren börjar. Är även sugen på att göra en ordentlig beställning på en massa LCC-produkter. Älskar dem men dom är ju lite dyra så ska beställa hem dem nästa månad men jag får inte börja använda dem till jag har skrivit sista tentan för detta året;-)
Längtar så sjukt mycket till sommarlovet, för denna sommaren blir det verkligen lov!

[Bild]

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards