emmawelinder

Alla inlägg under maj 2016

Av Emma Welinder - 7 maj 2016 10:15


Godmorgon! Så glad man blir av att vakna till strålande sol varje dag! Det gör livet så mycket enklare.
Igår så var jag och mamma en sväng på banken på förmiddagen.

Strålande sol påväg till bussen.

Fick även lite tid över på morgonen så hann prova min nya locktång. Gillar denna mer då det blir ett mer naturligt svall. Bilden är dock tagen när jag var hemkommen så det var finare när jag precis lockat det ;-)


På eftermiddagen cyklade jag till skolan och fortsatte skriva på rapporten från igår. Lika bra att få det gjort och nu är den snart klar (hoppas jag)!

Chrille slutade kl 20 så det var jag som stod för maten. Det blev enchiladas och sen rabarberpaj till efterrätt. Mums!

Fredagsmys!



Vad händer idag då. Jo, dags att plugga till omtentan i Människans fysiologi. Note to self: Läs aldrig en valbar kurs som låter roligt. Det finns ingen lätt/rolig kurs på LTH. Stick with what you know.
Vi har en veckas omtentaperiod i maj och en i juni. Min omtenta ligger i juni men det tar längre än en vecka att plugga till denna så får sitta denna omtentaperioden också. Men, klarar jag denna omtentan, då är livet fan bra efter det! Nästan bara att segla i mål.
Ska även ta en timmes paus i solen. Helt ok lördag ändå.

Hoppas ni får en härlig helg!

Av Emma Welinder - 5 maj 2016 21:35


Hejsan! Igår hade vi en jättehärlig dag. Den började dock av att byggarna som renoverar taket väckte oss halv åtta. Kl åtta orkar jag inte ligga och lyssna på bankandet länge så går ut och går en morgonpromenad på en timme. Sen duschade jag, bakade jag scones och väckte Chrille så åt vi frukost.
På eftermiddagen gav vi oss ut på promenad, och inte vart som helst utan i det område där vi vill köpa hus. Spännande! Vi båda gillar området så vi sa att vi får ta en promenad där och verkligen kolla in det och båda blev kära. Så vi får hoppas att där dyker upp ett hus när det väl är dags som vi vill ha!

Idag så fick vi sova lite längre. Jag gjorde massa ärenden på förmiddagen. Hann även med att sola lite innan jag cyklade till skolan vid halv tre. Sen satt jag på skolan och skrev på min rapport till halv åtta på kvällen. Hade flyt så ville liksom inte sluta.

Hoppas ni haft en bra dag!

Inviger nya vasen med vita rosor och ökar på hus-suget med inredningstidning.

Av Emma Welinder - 3 maj 2016 22:22


Gokväll på er! I söndags hade jag ingen söndagsångest, tänkte att denna veckan blir skön. Inget jobb, lite plugg och tid till träning. Men jag har fått sån galen huvudvärk när jag har pluggat. Kan bara sitta ca tre timmar sen har så ont i huvudet. Och det hänger kvar hela dagen och kvällen. Enda gången det går bort är när jag är ute och går/springer, men det kan jag ju inte göra mer än en timme. Sen kommer det smygandes igen. Tror det är underliggande stress att nu är det bara en månad kvar innan sommarlov, och jag har en omtenta som jag INTE vill skriva om. Så nu dagarna innan man ska börja plugga på den (eller vilken annan tenta som helst) är värst. MEN, herre Gud om drygt en månad är det sommarlov!!!

Vi gick en skön promenad ikväll och pratade mycket hus;-) Det var en fin solnedgång och skönt att rensa huvudet!

Av Emma Welinder - 1 maj 2016 18:41


Åhh vilket väder vi har haft idag! Sol och 15 grader. Klart godkänd första maj. Vi har varit ute hela eftermiddagen och lekt/slappat vid lekplatsen vid oss med Andreas, Carro, Liam och Elna. Gungat, spelat boule och ätit glass.
Nu ikväll blev det pizza o tv. Blir nog en promenad innan solen går ner, sen film och popcorn!
Hoppas ni haft en bra söndag!

Elna fastnade med rumpan i hålet som Chrille grävt hehe

Av Emma Welinder - 1 maj 2016 12:28


Godförmiddag! Hur mås det idag? Själv är det bra, blev ingen hård kväll igår utan mer grillmys. Vi var hos Chrilles syster med familj i Hofterup, även hans bror, föräldrar och släktingar till systerns sambo var där. Supertrevlig kväll!

Massa prat, bus och bebismys!

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards