emmawelinder

Alla inlägg under mars 2015

Av Emma Welinder - 21 mars 2015 11:43


Hej på er! Igår var det full rulle. Började morgonen med att göra lite chokladmousse till kvällen. Sen hade jag tid hos frisören kl 12 vilket var välbehövt! Sen blev det storstädning och tvätt på eftermiddagen. Kl 18 så kom Elin hem till oss och Chrille begav sin ner i stan för att möta upp lite vänner. Så det blev en tjejkväll här hemma:-) Det blev lax med färskpasta till middag och chokladmousse till efterrätt. Jättetrevlig kväll med massa tjejsnack;-)

Idag ska vi fika hos chrilles farmor som fyller år, sen blir det en lugn dag hemma vilket ska bli skönt!
Chrille blev farbror för andra gången till en liten flicka igår så vi får se om vi får träffa henne i helgen också kanske!

Ha en bra lördag!

Av Emma Welinder - 19 mars 2015 17:16


Hejsan! Då var sista tentan skriven! Gick dock inte bra, hjärnan vägrade fungera och jag kom inte ihåg något. Men nu någon timme senare känns det bättre och har släppt det. Har världens mest stöttande fästman att komma hem till så hur kan man inte vara glad trots allt:-)
En halv kladdkaka senare befinner jag mig på spinning och ska snart börja! Hoppas foten klarar det!

Ha en bra torsdagkväll alla!

Helgblommorna är inköpta!

Älskling hittade detta huset på hemnet igår och sa "Titta, jag har hittar ett Emma-hus!" Det hade han verkligen! Vilken dröm, med betoning på dröm:P

Av Emma Welinder - 16 mars 2015 21:31


Hejsan! Nu är första tentan skriven. Kändes bättre än vad jag trodde så håller tummarna att det gick bra!
Två dagars intensiv pluggning till nästa som är på torsdag. Sen blir det långhelg med massa roligt inplanerat ;-) Längtar sååå!

Av Emma Welinder - 15 mars 2015 21:51


Gokväll! Sista rycket inför imorgon. Är så redo för att denna tentaperiod ska vara över!
Igår så jobbade Chrille natt så vi spelade in Melodifestivalfinalen och såg den nu ikväll. Det betydde att jag inte kunde läsa bloggar, kolla fb eller instagram på hela dagen idag. Det va inte så lätt som jag trodde:P Kliade i fingrarna kan jag säga!
Nu blir det snart sängen. Hoppas ni haft en bra helg!

Av Emma Welinder - 14 mars 2015 09:19


Godmorgon! Då var det lördag idag. Två dagar kvar till första tentan.
Igår tog jag min första promenad på två veckor. Foten kändes ok och jag var bara tvungen att komma ut och få lite frisk luft. Det gick att gå men det kändes fortfarande att den inte återhämtat sig helt. Tur i oturen att det hände under tentaperioden för då har jag inte tid att träna ändå!
Igår kväll när Chrille kom hem från jobbet så blev det hämtmat, lets dance och kladdkaka:-)
Nu ska jag äta frukost sen blir det plugg hela dagen. Är på något konstigt sätt taggad att nu jävlar ska jag lära mig detta!

Hoppas ni får en bra, ledig lördag!

Av Emma Welinder - 13 mars 2015 08:01


Godmorgon! Ja herregud vad långa dagar det har blivit nu. Har aldrig behövt plugga såhär mycket inför tentor. Men eftersom vi har haft så galet mycket under läsperioden med tre projekt så har man knappt hunnit räkna något. Och har ju varit tvungen att lämna in alla projekt innan jag kunnat börja tentaplugga så kunde inte börja tidigare än vad jag gjorde. Så till processriskanalysen så har jag totalt fyra dagar på mig, och det är inte mycket. Igår satt jag från 9.00-21.30 Idag gick jag upp halv åtta så att jag kan börja en timme tidigare. Men, snart är det över. Nästa fredag är denna läsperioden över!!

Hoppas ni får en skön fredag!

Av Emma Welinder - 11 mars 2015 22:03


Hej på er! Blev mycket mycket plugg idag. Satt från klockan 9 till 20.30

Till något roligare! Har blivit väldigt förtjust i barnkläder på sistone. Mer än vanligt;-) Har blivit att vi köpt lite denna månaden och när man väl börjat så är det svårt att sluta:P Har ju inga barn själv att köpa till men hade jag haft så hade detta varit påväg nu!


Helt underbara kläder:-) Längtar till den dagen jag kan gå bananas i affärerna! Men tills dess så får jag köpa till andras sålänge;-)

Av Emma Welinder - 10 mars 2015 22:13


Hej!
Ännu en dag gjord. Känner att det är kaos i mitt huvud just nu med allt tentaplugg. Får inte någon struktur på det. Nu när jag inte har kunnat träna något heller på 1,5 v pga överansträngning i foten (tror jag) så blir det ju inte bättre. Älskar att få komma ut och springa av mig på kvällarna. Men idag så tog jag mig till Gerda trots min fot. Tog på mig fem par strumpor för att det skulle bli så mjukt som möjligt:-) Kunde ju styrketräna och även cykla känns bra till och från skolan så tänkte boka in mig på en spinning i veckan och se hur det känns!
Nu har vi precis tittar klart på Unga bönder, blir nog sängen snart för min del.

Hoppas ni haft en bra dag!

Provade nya yoghurt kvarg med hallonsmak, väldigt god va den!

Presentation


Välkommen till min blogg!
Emma heter jag och är 23 år. Jag bor i Lund tillsammans med min fästman där jag studerar på LTH till Civilingenjör i kemi. Mina intressen är att träna, baka, shoppa, fotografera och såklart umgås med mina vänner och familj!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards